Termék (JETMAT®)

CÉLUNK AZ ÉPÜLETEK BELSŐ TISZTASÁGÁNAK FOKOZÁSA ÉS AZ ELÉRT TISZTASÁG FENNTARTÁSA.

A JETMAT® intelligens modulok ezreiből megépített preventív tisztítószőnyeg, új generációs automata okospadló. 

Tisztaságvédelmi technológiánk rendkívüli erejű közvetlen tisztító hatást koncentrál a gyalogos és gépjárműforgalom által terjesztett szennyeződések akadálytalan és gyors szétterjedését kiváltó, burkolatokkal érintkező cipőtalpakra és gumiabroncs futófelületekre, ezzel megelőzi a padlóburkolatok állandó bekoszolódását.
A JETMAT® nagy felbontású digitális tisztítómátrix, kiegyensúlyozott működésű fejlett mechatronikai rendszer.

A járófelületek érintkezésekor lezajló tisztítási effektus, térben és időben pontosan, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval. Ideális pillanatban teljes biztonságban, rendkívüli sebességgel akár adalékanyagok nélkül is hatásos végső megelőző csapást mér a beszennyeződési folyamatokra. Amennyiben hatásfokozó adalékanyag alkalmazása mégis indokolt lenne, a JETMAT® szabályozó rendszere ezek konzisztens áramlását is biztosítja.
A JETMAT® ellenállóbb, flexibilisebb, hatékonyabb és megbízhatóbb bármely ismert preventív megoldásnál.

Alkalmazható a hétköznapi sár / salak / homok / de bármely szerves szennyeződések eltávolítására is éppúgy, mint számos ipari környezetben előforduló makacsabb / agresszív / zsíros / olajos / lúgos / savas szennyeződések terjedésének megfékezésére. A JETMAT® kiemelt higiéniai elvárások (pl. fertőtlenítési igény) esetén is biztosítja a fenntartható legmagasabb minőségi megfelelőséget. 
Nagy felbontású digitális JETMAT® tisztítócellák (2000 db/m²) garantálják a megbízható tisztaságvédelmet.

A JETMAT® szőnyegek hálózatos kiépítése tökéletes hátteret biztosít a gyártó-környezet tisztaságának megőrzéséhez, még a veszélyes anyagokat kibocsájtó, erősen szennyezett ipari szektorokban is. Egyidejűleg, megszűnik a szennyeződések periodikus széthordásból és feltakarításából eredően a padlóburkolatokat érő káros kémiai terhelés és fizikai irritáció.
Technológiánkat a strukturált programozás eszköztárával, konstrukciós automatizálási szekvenciákból építettünk.

Szakítottunk a konvencionális automatizálási módszerek kötöttségeivel, a JETMAT® elektromos áram betáplálása nélkül is tökéletesen működik.  Multi funkciós digitális műveleti felszíne, reflexszerűen ott és akkor reagál, ahol és ameddig fennáll az érintkezés. Amint a járófelületek a távozás során akár egyetlen millimétert felemelkednek szőnyegről, a tisztítási ciklus azonnal, automatikusan leáll.
Az áramlás kinetikus energiáját koncentráló, reflexív öngerjesztő impulzusokból álló tisztító lökéshullámok felügyelt kibocsájtása, annak logikai peremfeltételek melletti fenntartása és leállítása is automatikusan lezajlik.

A szőnyegből kilépő tisztító impulzusok áramlási jellemzői a telepítési helyszínek és az elsődleges szennyezési paraméterek függvényében széles tartományban programozhatóak. Fejlett öntisztítási ciklusok, lerakódás és dugulásmentesítés. Biofilm kialakulás elleni védelem, baktericid, fungicid, virucid és algicid hatás, szermaradvány nélkül gyorsan lebomló adalékanyagok.
A tisztítási effektus, igény szerint a kontaktus teljes ideje alatt vagy impulzus jelleggel kisebb dózisok formájában kerül kibocsájtásra. 
Folyamatszabályzás és online távfelügyelet mellett, a rendszer egyidejűleg képes az érzékelésre, a logikai elemzésre és az összehangolt biztonságos beavatkozásra. A JETMAT® tisztaságvédelmi szőnyeg az érzékeléstől az impulzus kibocsájtásáig bezárólag mindössze egyetlen századmásodperc válaszidőt igényel.
Öndiagnosztikai képessége garantálja a zavartalan működést és a magas élettartamot. Épület-automatizálási rendszerekkel kompatibilis, IT távoli elérést és beavatkozási lehetőséget biztosít.

Minden esetben egyedi méretekben gyártjuk, és igény szerint (pl. autóipar és gépipar részére) akár 60 tonnát meghaladó terhelhetőséggel is készülhet. 

A JETMAT® a róla lelépő, legördülő járófületekről természetesen a nedvességet is maradéktalanul eltávolítja.
A JETMAT® a mindenütt jelen lévő, változó intenzitású és összetételű beszennyeződési folyamatokat féken tartva, jól tervezhető, kiváló új lehetőségeket teremt az épülethigiéniában és a létesítmény üzemeltetésben. 
A JETMAT® technológia minden szempontból megfelel leendő megrendelőink összetett elvárásainak, jelentősen megnöveli a felhasználók mozgásterét, korlátozások nélküli szabad alkalmazási lehetőségeket biztosít. A hatékony prevenció szerepét eddig soha nem látott szintre emelve, a JETMAT® megújítja a takarítás idejétmúlt hiányos eszköztárát.