• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Tények / Trendek

Azok az előnyös változást hozó fejlett s megbízható technológiák, amelyek ötvözik a hatékonyság növelését, valamint a tervezhetőség a minőség és a környezettudatosság együttállását, továbbá az alkalmazásukkal kapcsolatos kezdeti befektetések előnyös megtérülését, egyre keresettebbé sőt fokozottan elfogadottá válnak világszerte, mind a különféle ipari szektorok, mind az élet számos területét átszövő létesítményüzemeltetési üzletágak területén.

A legtöbb iparágban a termelékenység és a hatékonyság növelése érdekében azoknak a gyártóknak, akiknek a higiénikus tiszta és a pormentes környezet kiemelten fontos, törekednek elsősorban arra, hogy akár különféle költséges, kevésbé hatékony megoldások árán is valahogy csökkentsék vagy felszámolhassák azokat a káros szennyező hatásokat, amelyek negatívan befolyásolják termelési folyamataikat.

Mi megfelelő megoldást találtunk ezekre a problémákra.

A JETMAT® egyidőben megkönnyíti a személyek, anyagok és anyagok zavartalan mozgását miközben megakadályozza a helyváltoztatási folyamatából eredő szennyeződések szétterjedését.
A JETMAT® közvetve növeli a termelékenységet, jelentősen csökkenti a környezetszennyezést, pozitív hatással van a termékek és szolgáltatások minőségére és az mindenkori esztétikai szempontokra.

Az ügyfelek gyakori elvárása az informatikai kommunikációra képes és a magas szintű üzembiztonságot nyújtó, távolról felügyelhető berendezések használata - a JETMAT® ezen a területen is vezető szerepre tör.

További elvárások közé tartozik a javítási és karbantartási szolgáltatások minőségének emelése és stabilizálása, az energiafelhasználás racionalizálása, a környezetvédelem és a fenntarthatóság egyensúlyának elérése, ... ezek a vevői követelmények, esetünkben maradéktalanul teljesülnek, és hamarosan elérhetők lesznek a piacon.

Az előzetes marketingfelmérések és a jelenlegi üzleti tárgyalások azt mutatják, hogy jelentős piaci érdekek várhatók minden olyan ágazattól, amelyek rendkívül igényes higiéniai és minőségi követelményeket támasztanak.
(Tisztatér, elektronika, autóipar, gépipar, energiaszektor, egészségügyi ellátás, élelmiszeripar, feldolgozóipar stb.)

Arra is számítunk, hogy a sok más hétköznapi alkalmazás területén gyorsan növekszik;
szolgáltató szektorok, bevásárlóközpontok, repülőterek, kikötők, tömegközlekedési helyszínek, szállodák, irodák, éttermek, múzeumok, idegenforgalmi és sportlétesítmények, stadionok, úszómedencék, oktatási intézmények, kórházak stb.