• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szolgáltatási csomagok

JETMAT® a fenntartható tisztaság valódi élményét kínálja.    

Ideje másképp gondolni a tisztaságra. A beszennyeződés és a hasztalan takarítás ideje lejárt.

JETMAT® sikeres bevezetését segítő szolgáltatási modellünket, a körültekintő alapossággal végzett célpiaci elemzéseinkre építve dolgoztuk ki.

 • Éveken át vizsgáltunk mindazon összetett hatásokat, melyek befolyásolják fenntartható tisztaság védhetőségét.
 • Ezeket külön-külön és egymásra hatásaik vonatkozásaiban is következetes és alapos elemzés alá vetettük.
 • Mindvégig érdemi megoldásra törekedtünk, eközben felismeréseink mind egy irányba mutattak. 

A JETMAT® TISZTASÁGVÉDELI TECHNOLÓGIA A TELJES ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGET ELSŐSORBAN EGY KIVÁLÓAN ADAPTÁLHATÓ, ÁTFOGÓ ÜGYFÉLSPECIFIKUS SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG KERETÉBEN FUTHATJA BE.

Technológiánk alapos felkészítése érdekében, törekedtünk minden releváns piaci igényt felismerni és a konstrukciós jellemzők kialakításánál mindvégig figyelembe venni. A JETMAT® az emberek nagy létszámú áthaladását, és akár a gépjárművek nagy tömegéből eredő szilárdsági igénybevételeket egyidejűleg kiszolgáló, valós idejű (RealTime) beavatkozásra fejlesztett készenléti rendszer. Mégis, a teljes piaci elégedettség eléréséhez ennél több kell. Mivel a JETMAT® a rajta áthaladó járófelületeket tisztítja meg, a teljesség érdekében foglalkoznunk kell a rajta át nem haladó felületek okozta köztes beszennyeződési hatások kezelésével is.

A JETMAT® nyújtotta prevenció, vagyis a tisztaságvédelem tökéletes hosszútávú érvényesüléséhez az általunk biztosított online technológia menedzsment mellett egy újra gondolt, immár prevenció alapon újraszervezett ügyfélspecifikus modern takarító szolgáltatásra is érdemes kiemelt figyelmet fordítani. 

Ezzel a teljességre törekvő szemlélettel teljesedik ki a JETMAT® tisztaság menedzsment szolgáltatási csomagunk.

MEGGYŐZŐDÉSÜNK SZERINT, CSAK EGY ÁTFOGÓ, PREVENCIÓ ALAPON ÚJRAGONDOLT TAKARÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG KERETÉBEN ÉRHETJÜK EL MEGRENDELŐINK MARADÉKTALAN ELÉGEDETTSÉGÉT, ÉS MI ENNÉL KEVESEBBEL NEM FOGUNK MEGELÉGEDNI.  

Minden esetben egy felkészült stáb látja majd el az új takarítási modellre alapozott, vagyis a prevenciót követő közvetett takarítási feladatokat, akiket egyúttal kiképzünk a JETMAT® körüli alapfokú technológia menedzsment és felszíntisztító karbantartási feladatok egy részének elvégzésére is.

Bármely technológia és/vagy szolgáltatás csupán a piacok részéről ellenjegyzett és támogatott, átfogó univerzális gyakorlati megoldásként biztosíthatja a sikeres bevezetést és tarthatja fenn az előnyös piaci fogadtatást. 

A JETMAT® prevenciós képességeire alapozott tisztaságvédelmi szolgáltatási modellünk célja, fenntartható módszerekkel biztosítani leendő ügyfeleink tisztasággal kapcsolatos igényeinek maradéktalan kiteljesedését.

Körültekintően kidolgozott szolgáltatási csomagokkal kívánjuk elősegíteni a prevenció alapú fokozott tisztaságélmény teljességét.

A JETMAT technológiához szervesen illeszkedő, kapcsolt szolgáltatásainkkal egyértelmű célunk meggyőzően és hitelt érdemlően garantálni ügyfeleink tisztaságvédelmi igényeinek teljes és zavartalan megvalósulását.

Minden a telepítés helyszínére vonatkoztatott gyakorlati szempontot figyelembe véve, a technológiánkat megrendelő partnereink speciális igényeire adaptált, ideális tisztaságvédelmi szolgáltatási csomagot dolgozunk ki, mely hosszú évekre alapot szolgáltat a kölcsönösen elégedett üzletmenethez.

Az alábbi kiemelt témákat szabályozzuk a szolgáltatási szerződésben;

 • Szükségletek / Elvárások
 • Ellenőrzési rendszer
 • Szabványok / Minősítések
 • Üzemeltetési feltételrendszer
 • Szerviz / Karbantartás
 • Távfelügyeleti szolgáltatás
 • Kiegészítő takarítási csomag