Szolgáltatás

A JETMAT® A FENNTARTHATÓ TISZTASÁG VALÓDI ÉLMÉNYÉT KÍNÁLJA.

IDEJE MÁSKÉPP GONDOLNI A TISZTASÁGRA. A BESZENNYEZŐDÉS ÉS A HASZTALAN TAKARÍTÁS IDEJE LEJÁRT.

A JETMAT® sikeres bevezetését biztosító szolgáltatási modellünket, körültekintő alapossággal készített célpiaci elemzésekre építve dolgoztuk ki.
  • Éveken át vizsgáltuk mindazon összetett hatásokat, melyek befolyásolhatják technológiánk sikeres bevezetését.
  • Ezeket külön-külön és egymásra hatásaik vonatkozásaiban is, következetes és alapos elemzés alá vetettük.
  • Mindvégig érdemi megoldásra törekedtünk, eközben felismeréseink rendre az alábbi irányba mutattak. 

A JETMAT® TECHNOLÓGIA A PIACI VÁRAKOZÁSOKKAL ÖSSZHANGBAN, AZ IDEÁLIS ÜZLETI NÖVEKEDÉSI PÁLYÁT ELSŐSORBAN EGY MODERN TISZTASÁGVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG KERETÉBEN FUTHATJA BE.

A sikeres felkészítés érdekében (technológiánk valós igénybevételekre hangolása során), mindvégig törekedtünk a releváns piaci elvárások felismerésére, és a konstrukció végső kialakításánál ezeket is figyelembe vettük. A JETMAT® az emberek és gépjárművek nagy tömegét egyidejűleg kiszolgáló, összetett igénybevételeknek kitett, valós idejű beavatkozásra felkészített modern tisztaságvédelmi technológia. Mégis úgy érezzük a teljes piaci elégedettség eléréséhez ennél is több kell.
Mivel a JETMAT® csak a rajta áthaladó járófelületeket tisztítja meg, a teljesség érdekében foglalkoznunk kell a rajta át nem haladó járófelületek (cipőtalpak és gumiabroncsok) okozta, közvetett beszennyeződési hatások kezelésével is. Persze, ez a probléma csökkenthető a JETMAT felületek telepítésének gondos megtervezésével is. 
ÉRZÉSÜNK SZERINT, EGY ÚJ TECHNOLÓGIA ALAPÚ SZOLGÁLTATÁS, CSUPÁN A CÉLPIACOK RÉSZÉRŐL PREFERÁLT ÉS TÁMOGATOTT, ÁTFOGÓ UNIVERZÁLIS GYAKORLATI MEGOLDÁSKÉNT ÉRHETI EL A SIKERES BEVEZETÉST ÉS VÁLHAT KERESETT GYAKORLATTÁ, MIKÖZBEN HOSSZÚ TÁVON FENN KELL TARTSA AZ ELŐNYÖS FOGADTATÁST ÉS A CÉLPIACOK BIZALMÁT. 
A JETMAT® nyújtotta prevenció, vagyis a tisztaságvédelem tökéletes hosszútávú érvényesüléséhez az általunk biztosított online technológia menedzsment mellett egy újra gondolt, immár prevenció alapon újraszervezett ügyfélspecifikus modern takarító szolgáltatásra is érdemes figyelmet fordítani. Ezzel a szemlélettel teljesedik ki a JETMAT® tisztaság menedzsment csomagunk.
MEGGYŐZŐDÉSÜNK SZERINT, CSAK EGY ÁTFOGÓ SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG KERETÉBEN ÉRHETJÜK EL MEGRENDELŐINK MARADÉKTALAN ELÉGEDETTSÉGÉT, ÉS MI ENNÉL KEVESEBBEL NEM AKARUNK MEGELÉGEDNI.  
Minden esetben egy felkészült stáb látja majd el az új takarítási modellre alapozott közvetett takarítási feladatokat, akiket egyúttal kiképzünk a JETMAT® körüli technológia menedzsment és karbantartási feladatok elvégzésére is.
A VÁRT SIKER, CSAK AZ ÖSSZETETT KIHÍVÁSOKRA ADOTT IDŐTÁLLÓ VÁLASZOKBÓL ÉPÍTHETŐ FEL, ÉS CSAK A FEJLŐDNI ÉS MEGÚJULNI KÉPES EMBEREK ELSZÁNT MUNKÁJÁVAL ELŐIDÉZETT, VALÓDI ÉRTÉKTEREMTÉS TARTHATJA ÉLETBEN. MI EBBEN HISZÜNK. EZÉRT, A JETMAT® TISZTASÁGVÉDELMI KÉPESSÉGEIRE ALAPOZOTT SZOLGÁLTATÁSI MODELLÜNK CÉLJA, FENNTARTHATÓ MÓDSZEREKKEL BIZTOSÍTANI LEENDŐ ÜGYFELEINK TISZTASÁG FOKOZÁSÁVAL KAPCSOLATOS IGÉNYEINEK MARADÉKTALAN KITELJESEDÉSÉT.