• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Rendszeres takarítás

Számos olyan jól ismert tisztító eljárás, gép és berendezés van amely képes a magas szintű tisztaság elérésére, de az elért tisztaság a legtöbb esetben csak rövid életű. A szennyeződés könnyen és gyorsan, akadálytalanul elárasztja a védelem nélkül hagyott tisztaságot, ez ma a gyakorlat. A legtöbb ismert takarítási módszer csupán rövid távon ad megoldást, aztán távoznak és átadják a helyet a bekoszolódásnak, hogy mielőbb újra megjelenhessenek.

Ebben is megvan az üzlet, hiszen kiszolgáltatott helyzetet teremtenek, ami újratermeli a keresletet. De vajon kinek jó ez, a fogyasztónak, vagy a takarítógépeket gyártó és takarítást szolgáltató cégeknek?

A mai megoldások előnyben részesíti azokat a módszereket amelyek gyorsan elérhető, de rövidtávú tisztaságot kínálják. Nincsenek megfelelő eszközeik, hiányoznak a megfelelő képességeik, ezért csak a látványos és gyors megoldásokra összpontosítanak, semmi másra.

Két tisztítási eljárás között természetesen az exponenciálisan növekszik a szennyezettségi szint a padlón. A levegőben lévő porképződés legnagyobb része is ebből a szennyeződés terjedésből ered.

A tisztaság prevenció nélkül mindig eltűnik, mintha egyáltalán nem is lett volna, hogy aztán egy újabb takarítás után egy kis időre újra megmutassa magát. Ezt nyújtja ma a takarítóipari gyakorlat. Ez valószínűleg a legkedvezőbb módja annak, hogy az ügyfelek folyamatosan érdeklődjenek a piacon kínált takarítási szolgáltatások iránt, hiszen a beszennyeződés következményeit valahogy ugye el kell tüntetni.

Őszintén, kinek jó ez egyáltalán? 

Ugyan mennyire lenne szembetűnő a takarítás, ha nem szennyezett hanem tiszta padlón végeznék? Mindannyiunk reakciója az lenne: Mit csinálsz, hiszen ez a padló tiszta?

Ha képessé válunk hosszabban megőrizni a tisztaságot, akkor a takarítás a jelenlegi gyakoriságban feleslegessé válik, azonnal megkérdőjelezhetővé válik a vég nélkül ismételt takarítási módszerek indokoltsága. Helyette a figyelem a hatékony tisztaságvédelmi módszerekre összpontosulhat. 

A takarítás és a gyors beszennyeződés ciklikussága ma egy végtelennek tűnő, folyton kiújúló önmagát állandóan újratermelő probléma. Ez biztosítja a szennyezett felületek féktelen újratermelődését, és arra kényszerít bennünket, hogy újra és újra a takarítás megszokott eszköztárában keressünk megoldást.

A szokásos tisztítási eljárások, a JETMAT® hatékony tisztaságvédelme nélkül, számos közvetett problémát okoznak. Rengeteg energiát áldozunk a takarításra, sok vegyszert használjunk fel, továbbá a szennyeződések beengedésével és a rendszeres takarítással folyamatosan és konzisztensen csökkentjük a burkolatok élettartamát is.

Ha az iménti mondatokat figyelmesen olvasta, bizonyára önnek is feltűnt, hogy a jelenlegi takarítási módszerekkel lényegében nem a saját problémáinkat orvosoljuk, hanem a gyártó cégek piaci keresletét fokozzuk és az ő profitjukat növeljük, szakadatlanul. Vég nélkül ismételten takarítunk, pedig a tisztaságot másképp is, elegánsabban is elérhetjük. Önök tartják fenn a takarítóipart, növelik a vegyipar és a burkolatokat gyártó cégeket forgalmát is, hiszen ezen cégek termékeire és szolgáltatására is ritkábban lenne szükség, ha képesek lennék fenntartani, vagyis védeni az elért tisztaságot. 

Ezek a prevenció nélküli megszokott tisztítási módszerek csupán átmeneti tiszta megjelenést kölcsönöznek. A megrendelő csak viszonylagos tisztaságot kap, minek hasznossága egyértelműen megkérdőjelezhető.

Ha alaposabban megvizsgáljuk a prevenció nélküli takarítási gyakorlat rendkívül költséges. Mindez számos direkt és közvetett problémát okoz, miközben a kínált látszatmegoldás és a fent említett összes kedvezőtlen hatás észrevétlenül állandosul. 

Sokat változna a tisztasággal kapcsolatos gyakorlat, ha végre felismernénk ezeket az összefüggéseket és nem teremtenénk meg a magunk kiszolgáltatottságát azzal, hogy a prevenciót figyelmen kívül hagyjuk.