• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Rendszer telepítés

Figyelembe véve a tisztaságvédelmi rendszer műszaki sajátosságait, melyek az igénybevételi jellemzők szerint bizonyos mértékben eltérőek lesznek, a JETMAT® technológia vastagsága várhatóan 7-10 cm közé esik. 

A JETMAT® minden esetben a megrendelők egyedi igényei szerinti műszaki tartalommal és felszereltséggel készül. Bármilyen méretben rendelhető, bár az áthatási pontok (telepítési helyszínek) forgalmi adatainak ismeretében mindig ajánlani tudunk optimális formai jegyeket.

A telepítés során a JETMAT® egységfelületeket beszereljük az előzetesen előkészített fogadó tálcákba, amelyet korábban a megrendelt JETMAT® méretének megfelelően kerültek kialakításra.

A műszaki előfeltételek biztosítása lényegében a közeghozzávezetásek és a csatornarákötés kialakítására korlátozódnak.

Miután rögzítettük a tisztítófelületek és minden szükséges közeghozzávezetési csatlakozást elkészítünk gondoskodunk a központi vezérlőegységet bekötéséről is.

A JETMAT® üzemeltetéséhez a szükséges elsődleges erőforrások csupán a megfelelő adalékanyagokkal dúsított a hálózatból nyert fertőtlenített víz, valamint a nedvesség eltávolításához szükséges sűrített levegő.

A központi automatika egység biztosítja a teljes tisztítási folyamat központi szabályozását, valamint az egyes működési főparaméterek állandó felügyeletét, ezért természetesen szükség lesz 230V-os tápfeszültségre, de az továbra is igaz, hogy a JETMAT® működéséhez nincs szükség közvetlenül tápfeszültségre.

A kiszolgálórendszerek (pl. nyomáskiegyenlítő tartály, adalékanyag tárolók stb.) az ügyfelek igényeinek megfelelően beépítésre kerülnek a helyszínen.

A kimosott szennyeződéseket a JETMAT bevezeti az épület csatornahálózatába. Ennek kialakítására a meglévő épületekbe végzett utólagos betelepítés esetén is számos megoldás ismert. Ezekről minden esetben bővebben egyeztetünk a telepítési helyszín épületgépészeti adatainak ismeretében. 

A JETMAT® tisztítóberendezés minden részletre kiterjedően tökéletesen megfelel minden vonatkozó műszaki elvárásnak, valamint a munkavédelmi és balesetvédelmi előírásoknak.

Különböző, kiváló minőségű műszaki alapanyagokból készített JETMAT® hardver súlya, felszereltség és teherbírás függvényében úgy 40-80 kg / m2 között van.