• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Reflexív működés

HOGYAN MŰKÖDIK A JETMAT® TECHNOLÓGIA? 

Az alábbi videóban a 2010-ben benyújtott szabadalmi bejelentésben közölt módszertani információkat egyszerűen és hűen szemléltetjük. Megmutatjuk, hogy a JETMAT® reflexív automatika rendszere miért működik ennyire gyorsan, meggyőzően és hatékonyan.

Az áramlási rendszer logikai kapcsolatain keresztűl megmagyarázzuk miért olyan biztonságos és stabil a tisztítási folyamat. A JETMAT® működési logikáját ismertetjük, se többet se kevesebbet. Ezek a szabadalmi hivatalban is elérhető nyilvános adatok.

Ezúttal is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét a technológiánk nemzetközi szabadalmi védettségére és az esetleges visszaélésekkel kapcsolatos jogkövetkezményekre.

Ami az alábbi videót illeti, ebben csupán a JETMAT® működését biztosító áramlási rendszer logikai összefüggéseinek bemutatására fókuszálunk. Célunk ezzel, hogy a technológiánk iránt érdeklődő leendő megrendelőink felismerhessék a JETMAT® tisztaságvédelmi megoldás egyszerűségében rejlő eredetiséget, a meggyőző és bizalomkeltő működés technológiai garanciáit.

A videóban csupán a szabadalommal védett technológiánk egyszerűsített logikai működési modelljét illusztráljuk!

Éveken át végzett technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően, a JETMAT® felszínébe integrált tisztító modulok belső felépítése ma már eltér ettől az egyszerűsített verziótól. A szériagyártáshoz továbbfejlesztett JETMAT® technológia a valóságban már továbbfejlesztett áramlási rendszerrel rendelkezik, mely természetesen minden szempontból tartósan eleget tesz a hatékonysági, gyártástechnológiai és piaci elvárásoknak, valamint a működésbiztonsági előírásoknak. 

A VALÓSÁGBAN A JETMAT® KONSTRUKCIÓJA SOKKAL PROFESSZIONÁLISABB, DE AMI A LEGFONTOSABB MINDÖSSZE 0,01 SEC REAKCIÓIDŐVEL, KIROBBANÓ EREJŰ KONCENTRÁLT VÍZSUGÁRAKAT KIBOCSÁJTVA, RENDKÍVÜL MEGGYŐZŐ HATÁSFOKKAL MŰKÖDIK.

A videó elsőként egy kisméretű JETMAT® tisztító modul egyszerűsített áramlási rendszerét szemlélteti. Minden modul 4 szelepet tartalmaz melyeket a modul sarkaiban pozícionáltunk. Zárt szelepek blokkolják az áramlást, a nyitott szelepek átengedik. A szelepek alap esetben zárt állapotban vannak.

Mindegyik szelep azonnal megnyílik, amikor a JETMAT® felszínén áthaladó ember (vagy jármű) súlya alatt benyomódnak. A tisztító közeg kiáramlása azonnal bekövetkezik, amint egy modul körül  mind a négy szelep egyszerre nyitott állapotba kerül.

A JETMAT® digitalizálja az egyes érintkező felületeket. A digitalizálás alapegysége maga a modul. Ez a hatás biztosítja, hogy csak azok a modulok aktiválódnak, melyek felett az áthaladó mozgásban lévő járófelületek elemi egységei teljes fedés pillanatnyi állapotában vannak. Minden modul nyitva marad, amíg az érintkezés fennáll.

A modulok ilyen nagy felszíni sűrűsége biztosítja az intenzív tisztítóhatás rendkívüli hatásfokát. A modulokat egymás mellé helyezzük nagyfelbontású mátrix elrendezésben. Négyméterenként akár 2000 modulra is felnövelhető a felbontás (vagyis a digitalizálás) mértéke.

A JETMAT® esetében a konstrukcióban rejlő reflexív automatizálás képessége garantálja a rendkívül gyors válaszidőt. Így, a szelepek logikai kapcsolatának együttállásával szabályozott érzékelés létrejöttét követően, a kibocsájtott impulzus megjelenéséig mindössze 1 századmásodperc reakcióidő teli el.

Ez olyan páratlan gyorsaság, amire a tisztítási folyamat összetettségét figyelembe véve, az automatizálás hagyományos elektrotechnikai eszköztára képtelen lenne.

A tisztító folyadék nagy sebességű kiáramlása, közvetlenül a cipőtalpak és a gumiabroncs futófelületek legmélyebb hornyaiba is eljut. Ezzel megvalósul a mozgásban lévő járófelületek valós idejű, gyors és mélyreható, maradéktalan megtisztítása.

Technológiánk integrált öntisztuló csatornarendszerrel is fel van szerelve. A folyamat végére beszennyeződő tisztítófolyadékot összegyűjtő és elvezető csatornarendszer, összetett vízelvezető hálózatot alkotva körülveszi az összes modult a teljes felszínen. 

Mindezekre csak a JETMAT® képes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A JETMAT® nagy felbontású, többfunkciós műveleti felszíne.

 

KIVÉTELES TELJESÍTMÉNY

A legtöbb helyváltoztatási mozgást felszabadítjuk a szennyeződések terjedésével összefüggő alapvető lassító hatásoktól, ha olyan technológiát biztosítunk, amely képes blokkolni a beszennyeződési folyamatokat, még akkor is, ha nagy forgalmú állandó mozgás terheli is a burkolatokat.

A JETMAT® technológiát erre a feladatra hoztuk létre.

Sem szennyeződés, sem magas forgalom, sem túlsúlyos járművek, sem az emberek gondatlansága, sem a hirtelen és kiszámíthatatlan szennyeződések előfordulása... ezek együttes hatásai sem képesek csökkenteni a JETMAT® hatékony tisztaságvédelmi képességeit.