• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Reflexív működés

HOGYAN MŰKÖDIK A JETMAT® TECHNOLÓGIA? 

Az alábbi videóban a 2010-ben benyújtott szabadalmi bejelentésben közölt módszertani információkat egyszerüen és hűen szemléltetjük. Megmutatjuk, hogy a JETMAT® reflexív automatika rendszere miért működik ennyire gyorsan és hatékonyan.

Az áramlási rendszer logikai kapcsolatain keresztűl megmagyarázzuk miért olyan biztonságos és stabil a tisztítási folyamat. A JETMAT® működési logikáját ismertetjük, se többet se kevesebbet. Ezek a szabadalmi hivatalban is elérhető nyílvános adatok.

Ezúttal is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét a technológiánk nemzetközi szabadalmi védettségére és az esetleges visszaélésekkel kapcsolatos jogkövetkezményekre.

Ami az alábbi videót illeti, a JETMAT® működését biztosító áramlási rendszer logikai összefüggéseinek bemutatásával szeretnénk elérni, hogy a technológiánk iránt érdeklődő leendő megrendelőink felismerjék a JETMAT® tisztaságvédelmi megoldás egyszerűségében rejlő eredetiséget, a meggyőző és bizalomkeltő működési garanciákat.

A videóban csupán a szabadalommal védett technológiánk egyszerűsített logikai működési modelljét illusztráljuk!

Természetesen kitartó fejlesztéseinknek köszönhetően a JETMAT® tisztaságvédemi jet modulok tényleges belső felépítése teljesen eltér ettől az egyszerűsített verziótól.A szériagyártáshoz továbbfejlesztett JETMAT® technológia a valóságban sokkal fejlettebb áramlási rendszerrel rendelkezik, mely tartósan eleget tesz minden technológiai és piaci elvárásnak és működésbiztonsági előírásnak. 

A VALÓSÁGBAN A KONSTRUKCIÓ SOKKAL PROFESSZIONÁLISABB... DE AMI A LEGFONTOSABB, MINDÖSSZE 0,01 SEC REAKCIÓIDŐVEL, KIROBBANÓ EREJŰ KONCENTRÁLT VÍZSUGÁRAT KIBOCSÁJTVA, RENDKÍVÜL MEGGYŐZŐEN MŰKÖDIK.

 A videó elsőként egy kisméretű JETMAT® tisztító modul egyszerűsített áramlási rendszerét szemlélteti.

Minden modul 4 szelepet tartalmaz melyeket a modul sarkaiban pozícionáltunk. Zárt szelepek blokkolják az áramlást, a nyitott szelepek átengedik. A szelepek alap esetben zárt állapotban vannak.

Mindegyik szelep azonnal megnyílik, amikor a JETMAT® felszínén áthaladó ember (vagy jármű) súlya alatt benyomódnak.

A tisztító közeg kiáramlása azonnal bekövetkezik, amint egy modul körül  mind a négy szelep egyszerre nyitott állapotba kerül. Ez a hatás biztosítja, hogy csak azok a modulok aktiválódnak, melyek felett az áthaladó mozgásban lévő járófelületek elemi egységei teljes fedés pillanatnyi állapotában vannak. 

Minden modul nyitva marad, amíg az érintkezés fennáll.

Szennyezett tisztítófolyadékot összegyűjtő és elvezető csatornarendszer, összetett vízelvezető hálózatot alkotva körbeöleli az összes modult a teljes felszínen.

A JETMAT® digitalizálja az egyes érintkező felületeket. A digitalizálás alapegysége maga a modul.

A modulokat egymás mellé helyezzük nagyfelbontású mátrix elrendezésben. Négyméterenként akár 4000 modulra is felnövelhető a felbontás (vagyis a digitalizálás) mértéke.

A modulok ilyen nagy felszíni sűrűsége biztosítja az intenzív tisztítóhatás rendkívüli hatásfokát.

A JETMAT® esetében a konstrukcióban rejlő reflexív automatizálás garantálja a rendkívűl gyors válaszidőt. Így, a szelepek logikai kapcsolatának együttállásával szabályzott érzékelés létrejöttét követően, a kibocsájtott impulzus megjelenéséig mindössze 1 századmásodperc reakcióidő teli el.

Ez páratlan gyorsaság, amire a tisztítási folyamat összetettségét figyelembe véve, az automatizálás elektrotechnikai eszköztára képtelen lenne.

A tisztító folyadék nagy sebességű kiáramlása, közvetlenül a cipőtalpak és a gumiabroncs futófelületek legmélyebb hornyaiba is eljut.

Ezzel megvalósúl a mozgásban lévő járófelületek valós idejű, gyors és mélyreható, maradéktalan megtisztítása.

Erre csak a JETMAT® képes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A JETMAT® nagy felbontású, többfunkciós műveleti felszíne.

 

KIVÉTELES TELJESÍTMÉNY

A legtöbb helyváltoztatási mozgást felszabadítjuk a szennyeződések terjedésével összefüggő alapvető lassító hatásoktól, ha olyan technológiát biztosítunk, amely képes blokkolni a beszennyeződési folyamatokat, még akkor is, ha nagy forgalmú állandó mozgás terheli is a burkolatokat.

A JETMAT® technológiát erre a feladatra hoztuk létre.

Sem szennyeződés, sem magas forgalom, sem túlsúlyos járművek, sem az emberek gondatlansága, sem a hirtelen és kiszámíthatatlan szennyeződések előfordulása... ezek együttes hatásai sem képesek csökkenteni a JETMAT® hatékony tisztaságvédelmi képességeit.