• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Programozás

A JETMAT® interaktív programozható felhasználói felülettel rendelkezik, amely egyszerű hozzáférést biztosít a rendszerhez minden jogosult felhasználó számára. Mindezt egyedi fejlesztésű applikációval is támogatjuk.

A működési fő paraméterek egyszerűen konfigurálhatóak, és a felhasználó bizonyos keretek között bármikor szabadon meg is változtathatja azokat.

A tisztítófolyadék áramlási jellemzői (elsősorban a nyomásszintek), a tisztítóhatást befolyásoló tényezők (hőmérséklet, pH-szint, adalékanyag / mosószer, oldószer, fertőtlenítőszer/ tartalom, illatanyag-összetevők, stb.), és az öntisztítási ciklusok periodikussága mind beprogramozható bemeneti adatok.

Higiéniai szakhatóságokkal és minősítő szervezetekkel folyamatosan kapcsolatban állunk, a legújabb szabványi előírások nyomon követese és a különféle tisztítás technológiákkal kapcsolatos módszertani ismereteink frissen tartása érdekében.

Felhasználóinkat az ideális adalékanyagok kiválasztása mellett, részletes tisztaságvédelmi szaktanácsadással, valamint közvetett tisztítás és takarítástechnológiai módszertani tanácsadással is segítjük.

A JETMAT® akár jelentősen eltérő szennyeződésfajták elleni hatékony védekezésre is könnyedén beprogramozható, a működési paraméterek optimalizálásával és az adalékanyagok helyes megválasztásával.

A JETMAT® felhasználói bármikor könnyedén elérhetik a rendelkezésre álló, előre programozott tisztítási eljárásokat, így bármely JETMAT® szőnyeghez az adott telepítési helyszín környezetében előforduló szennyezési típusok ismeretében, kiválaszthatják az optimális tisztítási eljárást.

A JETMAT® szőnyegek kezelőfelületén elérhető menürendszerben, a jogosult felhasználó/kezelő könnyedén számos további jellemzőt (pl. távfelügyeleti kommunikációs adatok, távoli eléréssel befolyásolható rendszerparaméterek engedélyezése, stb.) is beprogramozhat.

A JETMAT®szőnyegek különböző üzemmódokban is képesek dolgozni, egyebek mellett lehetőség van pl. a kimosott szennyeződésekből mintavételezésre is.

A kezelőfelületen és a JETMAT® applikáción is elérhetőek a harmonikus működést  biztosító tisztítási algoritmusok és a javasolt öntisztulási-fertőtlenítési ciklusokat támogató programokat.

A programok frissítéséről folyamatos gondoskodunk.