PROBLÉMA

HATÉKONY MEGELŐZÉS NÉLKÜL A TISZTASÁG CSUPÁN MÚLÓ ILLÚZIÓ!
Hatékony valós idejű prevenció nélkül, az elért tisztaságon felülkerekedik a beszennyeződés, ezt mindannyian rendszeresen tapasztaljuk a hétköznapi életben.

A tisztaság fenntarthatóságára valóban érzékeny termelési környezetben, mindez fokozott kockázatokat és számos esetben potenciális veszélyforrást okoz.
A rendszeres beszennyeződés a gyártási folyamatok elé termelékenységi korlátokat állít. Prevenció híján, számtalan előnytelen és kiszolgáltatott élethelyzet adódik.

A legújabb tisztaságra érzékeny gyártástechnológiákat alkalmazó, kiemelt minőségi elvárásokat megkövetelő fejlett iparágakban, (IT - Elektronika, Autó - Gépipar, Gyógyszeripar, Élelmiszeripar, Energetika, stb.) a cégek kizárólag kifogástalan tisztaságú ellenőrzött környezetben képesek minőségi termékeik előállítására, és színvonalas szolgáltatásaik fenntartására. Prevenciónk kiváltképp a számukra ad érdemi megoldást és kivételesen gyors megtérülést.

Ezen termelőcégeknél az épületeik állandó belső tisztaságának megőrzése óriási kihívást jelent, mert egyidejűleg garantálniuk kell a munkavállalóik valamint az anyagok és az áruk akadálytalan szabad mozgását. Mindez szükségszerűen rendszeres helyváltoztatással jár, ami értelemszerűen az elsődleges kiváltó oka is a szennyeződések akadálytalan gyors szétterjedésének. Ezzel sikerült is tetten érni a problémát.
A SZÜKSÉGSZERŰ HELYVÁLTOZTATÁSI (MOZGÁSI) FOLYAMATOKKAL EGYIDEJŰLEG KELETKEZŐ, ÁLLANDÓ BESZENNYEZŐDÉSEK ELLENI HATÉKONY VALÓS IDEJŰ VÉDEKEZÉS NÉLKÜL, AZ IPARVÁLLALATOKNAK TECHNOLÓGIAI KOCKÁZATOK SOROZATÁVAL KELL FOLYAMATOSAN MEGKÜZDENIÜK.
A fenntarthatóbb tisztaságban érdekelt cégek folyamatosan kiutat keresnek a beszennyeződési problémákból. Különféle megoldásokat próbálnak ki a termelési folyamataik eredményességét csökkentő állandó beszennyeződési kockázataik mérséklésére. Próbálkozásaik mindeddig nem hozták el a várt sikert.
Bizonyított tény, hogy bár számos iparágban sokan dolgoznak a hatékony prevenció kifejlesztésén, az áttörést eddig mégsem értek el.
Alkalmazott módszereik számos gyakorlati nehézségbe ütköztek.

MEGOLDÁS

A KÜLÖNFÉLE IPARÁGAKBAN EDDIG FELKERESETT, TÖBB EZRES DOLGOZÓI LÉTSZÁMOT FOGLALKOZTATÓ PIACVEZETŐ CÉGEK, A TISZTASÁG FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN NYITOTTAK AZ IDEÁLIS KITÖRÉSI LEHETŐSÉGRE. A PROBLÉMA VALÓS, ÍGY A HATÉKONY MEGOLDÁS KERESETT ARUCIKKÉ VÁLIK. A SUGÁRSZŐNYEG HATÉKONY TISZTASÁGVÉDELMI KÉPESSÉGEI MÁR SZÁMOS CÉGBEN KIFEJLESZTETT TISZTASÁGVÉDELMI TECHNOLÓGIA, ÉS AZ ERRE ÉPÜLŐ KIEGÉSZÍTŐ TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK KOMBINÁCIÓIBAN ÉRZIK BIZTOSÍTHATÓNAK.
 Új generációs, környezetbarát preventív tisztaságvédelmi technológiánk és ráépülő átfogó tisztaságmenedzsment szolgáltatási csomagunk, ezt a meghatározó piaci igényt képes meggyőzően és elegánsan, egyúttal versenyképesen és fenntarthatóan valamint hosszú távon is biztonságosan kiszolgálni. Lényegében az idő múlásával egyre kedvezőbb feltételekkel és egyre alacsonyabb költségen, erről bővebben az üzleti modellünkben olvashat.

Technológiánk kifejlesztését hosszú ideje fokozott piaci érdeklődés és egyben a tisztaságvédelmet nagyon váró türelmetlen megrendelői várakozás is kíséri. A megvalósítás kihívásaira összpontosítva, átfogó tisztaságvédelmi koncepciót dolgoztunk ki. A JETMAT® tartós bérbeadására épülő átfogó tisztaságvédelmi szolgáltatási csomaggal kombinált üzleti modellünket, a piac minden iparágban kivétel nélkül pozitív várakozással fogadja.

Automatizált tisztaságvédelemi rendszerünk, sokak szerint nemzetközi takarítás módszertani szemléletváltást fog előidézni.

Az általunk kifejlesztett valós idejű tisztaságvédelem, számos iparágban előnyösen képes befolyásolni a pénzügyi eredményeket, segíti a jobb termékminőség fokozását és a magasabb termelékenységet elérését.
További részletekről a weboldalunkon tájékozódhat : https://www.jetmat.com