• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Pozícionálás

A JETMAT® technológia kifejlesztése során számos konstrukciós megújításon, technológiai és módszertani fejlesztésen esett át. Az elmúlt 7-8 évben a sikerességet nagyban befolyásoló, meghatározó piaci szempontok figyelembevétel, minőségi megoldásra törekedve mindvégig valós piaci igényekre fókuszáltunk. Egyúttal igyekeztünk folyamatosan megfelelni az alábbiakban részletezett, legfontosabb jövőbe mutató célpiaci és szakmai elvárásoknak.

ÁTFOGÓ TISZTASÁG MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSAINK CÉLJA, EGYIDEJŰLEG BIZTOSÍTANI A JETMAT® TISZTASÁGVÉDELEM KÍNÁLTA PREVENCIÓ FOKOZOTT ELISMERTSÉGÉT, ÉS ÜGYFELEINK FENNTARTHATÓBB TISZTASÁG KITELJESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSAINAK MARADÉKTALAN TELJESÜLÉSÉT.

Egy sikeres fejlesztés soha nem önmagáért való erőfeszítés, a témaválasztás a legtöbbször eleve elrendeli a kudarcot vagy a sikeresség lehetőségét. 

A sikerre vezető úton az előnyös célpiaci fogadtatás érdekében, csak a hosszú távon is fenntartható és a megrendelők részéről is preferált, ideális üzleti megoldásokra érdemes törekedni.

A folyamat legtöbbször egy konkrét valós probléma felismerésével kezdődik, és a megoldás keresése közben ébredő kihívásokra, lehetőleg figyelemre méltó eredeti megoldásokkal kell reagálni. 

Az eredmény jól definiált, előremutató és vállalható egyben a piacok számára értékes és kifizetődő célokat kell szolgáljon. A módszereknek fenntarthatónak és hatékonynak kell lenniük. 

A PIACI BIZALOM AZ EGYETLEN EREDMÉNY, AMIRE A SIKERT TARTÓSAN FEL LEHET ÉPÍTENI.

Ezt elérni nagy kihívás embert próbáló feladat! 

Meggyőződésem, hogy bármely technológia és/vagy szolgáltatás csupán a piacok részéről ellenjegyzett és támogatott, átfogó univerzális gyakorlati megoldásként biztosíthatja a sikeres bevezetést, és tarthatja fenn az előnyös piaci fogadtatást. A teljes siker, az összetett kihívásokra adott időtálló válaszokból épül, és csak a fejlődni és megújulni képes eltökélt emberek munkájával előidézett, valódi értékteremtés tarthatja életben.

POZÍCIONÁLÁSI TÖREKVÉSEINK LÉNYEGET TALÁN A FENTIEK SZERINT ÉRDEMES ÖSSZEGEZNI, de akármennyire is növeljük egy technológia képességeit és minőségi megfelelőségét, soha nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a sikeres hasznosulást érdemben a műszaki paramétereken messze túlmutató, nem kevésbé fontos egyéb piaci szempontok egyaránt döntően befolyásolják. 

AZ ÖSSZETETT ELVÁRÁSOKNAK NEM LEHET, NEM SZABAD ÉS NEM IS ÉRDEMES CSUPÁN A TECHNOLÓGIAI PARAMÉTEREK EGYOLDALÚ TÖKÉLETESÍTÉSÉVEL MEGPRÓBÁLNI ELEGET TENNI. 

A racionális megoldások, legtöbbszőr párhuzamos síkokon meghozott döntések egyensúlyára épülnek. Maradandó értékek csupán az érvek ütköztetése árán, a szükségszerűen eltérő nézőpontok és alternatív megközelítések egyensúlyából fakadhatnak.           

JETMAT® FEJLESZTÉSÉNÉL MINDVÉGIG TÁG TERET ADTUNK A PIACI IGÉNYEK MARADÉKTALAN ÉRVÉNYESÜLÉSÉNEK.

Mindazonáltal, gyakorlati tapasztalatokból tudjuk, hogy bármely technológia esetén, akár egyetlen gondatlan felhasználó éppúgy okozhat kellemetlen gondokat, mint a nagy leterheltségből fakadó túlterhelés, esetleges átmeneti működési elégtelenség, váratlan hatásfok csökkenés. Tehát, ha igazán értékes érdemi megoldásra törekszünk és célunk, hogy az ügyfeleink minden esetben csupán a gördülékeny kiszolgálást és a kínált megoldásunk hasznát érezze, akkor óriás kihívások előtt állunk.

MI A FENNTARTHATÓ TISZTASÁG ÉLMÉNYÉT KÍNÁLJUK, NEM A TAKARÍTÁST. Ez meglehetősen nagy feladat.

Ezért, egy jól felépített átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk, mely a tervezett karbantartáson és szervizelésen túl magában foglalja a felmerülő szintén jól tervezhető közvetett takarítási feladatokat elvégzését is, így meggyőzően biztosítjuk a megrendelőink folyamatos tisztaság élményét.

EZ A POZÍCIONÁLÁSI SZEMLÉLETMÓD BIZTOSÍTJA LEENDŐ ÜGYFÉLKAPCSOLATAINK ELÉGEDETTSÉGÉN ALAPULÓ TERVEZETT GYORS PIACI TERJESZKEDÉSÜNKET, AZ ELÉGEDETT CÉLPIACAINKRÓL ÉRKEZŐ ÚJABB ÉS ÚJABB ÉRDEKLŐDÉSEK FIZETŐKÉPES KERESLETTÉ VÁLÁSÁT, A RENDSZERES MEGRENDELÉSEK MEGERŐSÖDÉSÉT.

A JETMAT® fejlesztésénél egyebek mellett különös figyelmet fordítottunk az értékes, egyedülálló márkajellemzők kialakítására és tökéletesítésére. Valódi végfelhasználói értéket képviselő technológiai jellemzők és szolgáltatásaink összhangja tovább emeli a fenntartható tisztaság új és elegáns gyakorlati modelljének rangját. 

A JETMAT® kivételes piaci elégedettségre építhet, mert a probléma gyökerénél fejti ki a hatását.

FELHASZNÁLÓINKAT VÉGLEG MEGSZABADÍTJUK A KÖRNYEZETÜK ÁLLANDÓ TISZTASÁGÁT VESZÉLYEZTETŐ RENDSZERES BESZENNYEZŐ BEHATÁSOK TERHEI ALÓL.

Mindezeket hosszan mérlegelve, a csatolt szolgáltatási rendszer tökéletes egyensúlyát keresve érett meg bennünk az elhatározás, a takarítási modell újra értelmezésére és a teljes körű felügyeleti takarítással erősített, prevenció alapú tisztaságvédelmi teljes körű szolgáltatásként történő kínálati rendszer kialakítására.  

A JETMAT® JELENTŐS MÉRETŰ VALÓS ÉS FIZETŐKÉPES PIACI RÉST TÖLTHET BE.

A versenytársainkat több szempontból is messze megelőzve, és a kizárólagos jogvédettség biztonságában meghatározó piaci előnyeink biztos tudatában, valódi értéket teremtve tudunk hosszú távon is sikeresen gyarapodni!

JETMAT® ötvözi és összehangolja az ideális tisztítási eljárások előnyös hatásait, miközben a fenntartható tisztaság fokozása érdekében új szintre emeli a prevenció alapú automatizált tisztaságvédelmi megoldásokat.

Mindezzel olyan valós, fizetőképes piaci keresletet tudunk kiszolgálni, mely számunkra előnyös piaci környezetet teremt (számos iparágban kivételes előnyökkel tudunk jelen lenni), és garantáltan hosszú évtizedekig biztosítja a piaci pozícióink folyamatos erősödését.