• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Magony Richárd

A feltaláló gondolatai:

... az emberek egyénisége és rátermettsége a nehézségeikre adott válaszaikban, és a megoldásaik eredetiségében ismerhető fel igazán. A kreativitás adomány, egy képesség a bennünk rejlő értékes lehetőségek felszabadítására, … az alkotás jegyében megélve, maradandó értékek létrejöttének lehetünk szemtanúi. 

Megálmodni, megtervezni és létrehozni,… ehhez komoly elszántság kell,… de a fejlesztő munka során elért eredményeket meg is kell védeni, ha gondoskodni akarunk a sikeres hasznosításról. A siker előfeltételeit meg kell teremteni, mert a bizalom fontos! Higgyék el nekem, ha azt mondom; idő kell a feltételeinek kiérleléséhez és a siker megalapozásához.

Sokan pontosan értik mire gondolok, ha azt mondom nem mindegy, hogy egy kiváló borhoz milyen társaságot és helyszínt választunk. Nos,… hasonló okból választottam fejlesztési témaként a fenntartható tisztaságot és dolgoztam ki olyan egyedülálló megoldást, amire már a kezdetekben képes voltam széles körű szabadalmi oltalmat szerezni. A továbbiakban erre a jogbiztonságra alapoztam tisztaságvédelmi technológiám fejlesztését. Ma számos országában … (EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CN / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ) jogerős szabadalmi oltalommal védjük az innovációnkat.

A JETMAT® (sugárszőnyeg) márkanévre keresztelt tisztaságvédelmi technológiánk fejlesztése hajnalán, olyan valós problémát kerestem, ami már hosszú ideje sokunk életét nehezíti. Melyre talán mindannyian örömmel vennének egy végső érdemi megoldás mielőbbi megjelenését. Amikor kidolgoztam a technológia gyakorlati alapjait már éreztem, … a megvalósítás során összetett komoly kihívásokkal kell majd megküzdenem. A kezdetektől arra törekedtem, hogy a piaci elvárásoknak megfelelő, sorozatban gyártható fenntartható technológiát alkossak. Szerencsére az alapötlet eredetisége kellően tág teret nyitott a fejlesztési törekvéseim megvalósulásának. Eközben az automatizálás ismert gyakorlatát is meg kellett változtatnom, mert az abban rejlő lehetőségek inkább komoly alkalmazástechnikai korlátok voltak. Vezető konstruktőrként, számos kihívással kellett megküzdenem. Az eljárást, ami a JETMAT® működésének alapjait biztosítja, ma reflexív automatizálásnak nevezem. Talán emiatt is, a megszokottól eltérő nagy érdeklődésre számot tartó, egyedi kreatív technológiát fejlesztettem. A 2008-as válság idején felismertem, hogy csak a valós problémákra adott fenntartható technológiák hoznak tartós sikert. Felértékelődik a munkaerő és fokozodó igények alakulna ki a környezetbarát megoldásokra Megerősödött hát az elhatározásom, és azóta is rengeteg energiát tettem a tisztaságvédelmi koncepcióm tökéletesítésébe. Mindvégig törekedtem rá, hogy kivételesen hatékony egyszerű és biztonságos technológiát fejlesszek. Végül, sok év kitartó munka árán a technológiánk ma már készen áll a sikeres piaci bevezetést megelőző megvalósítási beruházásokra, megérett a sikeres befektetői tárgyalások ideje.

A JETMAT® ma már bizonyítottan működő technológia, ami a piaci elvárásoknak leginkább megfelelő bérbeadásra épülő ígéretes üzleti modellel rendelkezik. Az egyre fokozódó keresletnek hamarosan kiváló megtérüléssel és kedvező kínálati feltételekkel fogunk eleget tenni. 

Bárhogy alakuljon is, erőfeszítéseinknek és felismeréseinknek célja és értelme van, mindez felelősséggel jár és állandó fejlődésre ösztönöz. Tartozunk magunknak annyival, hogy feltárjuk és kiteljesítsük a bennünk rejlő értékeket, hiszen idővel mindenkinek el kell számolnia az idővel, amely megadatott.

Számtalan értékes motiváció ébredt bennem a JETMAT® fejlesztésével töltött évek alatt. Talán sok tekintetben megváltoztam, ... bizonyos dolgokon képes voltam változtatni, ... más dolgokban megtanultam elfogadni és másként látni mindazt ami megadatott. Legbelül megmaradtam annak a férfinek, akit a megélt tapasztalatai alapvető változásokra ösztönöztek.

Végül a legfontosabb, ... sok köszönettel tartozom a gondviselésnek, mely értékes, segítőkész, elszánt, türelmes és áldozatvállaló emberek alakjában mellém szegődött, és mindvégig velem maradt. 

Boldog vagyok, hogy segítő közreműködésükkel képességeim legjavát nyújthattam és általuk, minden nehézség ellenére újra és újra teret nyertünk a JETMAT® technológia végső tökéletesítéséhez.

Remélem, hamarosan beteljesítjük a küldetésünket. Remélem, sokat életét tesszük élhetőbbé és sikerre visszük a fenntartható tisztasággal kapcsolatos terveinket. Remélem, dolgos embereknek biztosíthatunk képességeikhez méltó megbecsült munkát, és kihívásokkal teljes biztonságos életpályát.