• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Magony Richárd

A feltaláló gondolatai:

A fejlesztés megkezdésekor (2008) igyekeztem olyan valós problémát választani, ami a jelenben sokak életét megnehezíti, melyre mindannyian örömmel vennének egy végső, érdemi megoldás megjelenését.

Már ifjabban is vonzott a cselekedeteink értékét és hasznosságát elemző gondolatokra adható válaszok megismerése. Úgy éreztem, az értékteremtés és a megbecsülés, az elfogadás és az elismerés olyan meghatározó erők, melyek képesek összetartani vagy szétválasztani egy közösséget. Sokat foglalkoztam ezzel, úgy gondolom idővel megértettem ennek a súlyát és felelősségét. Mindezen felismerésektől vezérelve igyekszem minden képességem az objektív és maradandó értékteremtés szolgálatába állítani.  

Amikor rátaláltam az útra, amin most is járok, még nem tudtam majd pontosan hová is vezet. Csupán abban voltam biztos, hogy az automatizálás módszertanát akarom valahogy megújítani.

Az automatizálás alkalmazott gyakorlatát némileg átértelmezve, a megszokottól eltérően közvetlenül azt az ember alapvető igényei alá akartam rendelni, és mindannyiunk közvetlen szolgálatába állítani.

Az volt a célom, hogy a hétköznapi élet terhei enyhüljenek az élet gyszerűbb legyen, és az élőmunka, ami az ember egyik legnagyobb értéke, csupán igazi értékteremtő feladatokhoz legyen rendelhető.

Fontos. hogy munkánk során érték születhessen, ami jobbá válni ösztönöz, ez mindannyiunk felelőssége. Úgy érzem, egy ereje teljében lévő alkotó mérnöknek ezt az elsődleges inspirációt különös összpontosítással kell megélnie. Ha tudását az emberek szolgálatába állítja, akkor az élet talán valóban felszabadultabb lehet. Az embert a cselekedetei határozzák meg, mondják sokan, nos akkor azok a cselekedetek legyenek értékesek, gondoltam. 

Az emberek egyénisége és rátermettsége leginkább a problémáikra adott sajátos válaszaik, és a sokszor nehezen kimunkált szokatlan megoldásainak eredetiségében ismerhető fel igazán.

A kreativitás az egyik legmeghatározóbb tetten érhető emberi kiváltság. Felismeréseinknek célja és értelme van, mindez felelősséggel jár és fejlődésre ösztönöz. 

TARTOZUNK MAGUNKNAK, HOGY FELTÁRJUK ÉS KITELJESÍTSÜK A BENNÜNK REJLŐ ÉRTÉKEKET, HISZEN IDŐVEL MINDENKINEK EL KELL SZÁMOLNIA AZ IDŐVEL, AMELY MEGADATOTT.

Képességeink legjavát nyújtva, az élet különböző területein értékes megoldásokat találhatunk. Vajon mi más lehet a legfőbb motiváció, mint az életminőség javítása. Legbelül úgy éreztem, helyes megközelítéssel az életünk számos gyakorlati problémájának kezeléséhez segítségül hívhatjuk az automatizálást. Eredeti megoldásokkal végül mindannyiunk életét felszabadultabbá és sokrétűbbé tehetjük.

Természetes igényeinknek megvalósításához újabb teret nyithatunk, ha értékes műszaki megoldásokat létrehozva kényelmesebb létezést, és magasabb életszínvonalat biztosítunk a hétköznapokban is.

Az automatizálás bizonyos területeken kifinomult módszerekkel közvetve segítheti az embereket a hétköznapi kihívások elegánsabb leküzdésében. Úgy érztem, már igazán ideje lenne képességem legjavát adva, valami új megközelítéssel, az automatizálást végre érdemben az ember szolgálatába állítani.

Mi más lehet a cél, mint lekötött energiáinkat felszabadítva a terheink alól szabadulni, új kihívásoknak eleget tenni, eközben élményekben gazdag, jobb és értékesebb életet élni.

Úgy érzem, az emberek többsége jobb életet érdemelne jobbat, mint ami megadatott. Mérnökként e megközelítés szerint választottam kihívásokat, hogy miközben a feladatok megoldására fókuszálok, mindenképpen értékes megoldások születhessenek.

Az első érdemi probléma elemzéseimet sok évvel ezelőtt, 2008-ban kezdtem. Az egyik probléma, amit elég kihívónak és egyben bosszantónak is találtam, (az ami meghatározta a fejlesztéssel töltött elmúlt éveim) az ember mindennapi beszennyeződések elleni tehetetlenségének felismerése. Azokra a beszennyező hatásokra utalok, melyek ma is mindenkit körülvesznek.

A szennyeződés könnyedén szétterjed a padlón, velünk mozog egész nap, bármerre járunk is. Ez egy nagyon egyszerűnek tűnő hétköznapi probléma. Mégis számos helyen rengeteg gondot okoz, és kellemetlen terheket rak ránk a mindennapokban.

A tisztaság csak rövid ideig marad fenn. Sajnos senki nem képes hatékonyan és elegánsan megvédeni a tisztaságot a szennyeződés féktelen terjedésétől.

Felismertem, hogy egyre fokozódó piaci igény van a kifinomult preventív tisztítási eljárások és eszközök iránt. Megszületett hát az elhatározás, és azóta is rengeteg energiát tápláltam a koncepció tökéletesítésébe. 

Legyen eredeti megoldás, gondoltam.

Egyszerű, ésszerű és biztonságos működés nélkül, nincs hiteles kreatív technológia.

Úgy döntöttem, hogy megtalálom és végig megyek az úton, ami elvezet a megoldáshoz. Végül, sokéves fejlesztés után a megoldás ma már készen áll, most annak további fejlesztésén és a tökéletesítésén dolgozunk.

SOK KÖSZÖNETTEL TARTOZOM A GONDVISELÉSNEK, MELY ÉRTÉKES (SEGÍTŐKÉSZ, ELSZÁNT, TÜRELMES ÉS ÁLDOZATVÁLLALÓ) EMBEREK ALAKJÁBAN MELLÉM SZEGŐDÖTT, ÉS MINDVÉGIG VELEM MARADT.

Boldog vagyok, hogy képességeim kifejlesztéséhez általuk teret nyertem.

Büszke vagyok az egyre komolyabb eredményeinkre. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan sok értékes embernek adhatunk képességeikhez méltó munkahelyet és kihívásokkal teljes biztonságos életpályát.

Számtalan értékes motiváció ébredt bennem a fejlesztéssel töltött küzdelmes évek alatt.

SOK MINDENBEN MEGVÁLTOZTAM, BIZONYOS DOLGOKBAN MEGERŐSÖDTEM, EGYÉB DOLGOKBAN MEGMARADTAM ANNAK A FÉRFINEK, AKIT A MEGÉLT TAPASZTALATAI ALAPVETŐ VÁLTOZÁSOKRA ÖSZTÖNÖZTEK.