• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Magony Richárd

A feltaláló gondolatai:

Az emberek egyénisége és rátermettsége a problémáikra adott egyedi válaszaik, és megoldásainak eredetiségében ismerhető fel igazán.

A kreativitás igazi kiváltság, amit az alkotás jegyében megélni teljes felüdülés. Persze, a kreatív fejlesztő munka során elért eredményeket meg kell védeni, ha gondoskodni akarunk annak eredményes és  sikeres hasznosításról.

A siker előfeltételeit meg kell teremteni.

Higgyék el nekem, ha azt mondom; idő kell az eredmények megalapozásához és a siker kiérleléséhez. Bizonyára sokat értik mire gondolok, ha azt mondom nem mindegy, hogy egy kiváló borhoz milyen társaságot választunk. Ezért is dolgoztam ki olyan egyedülálló megoldást, amire a kezdetektől fogva képes voltam széles körű szabadalmi oltalmat szerezni. A továbbiakban erre a jogbiztonságra alapoztam a folytatólagos technológiai fejlesztéseket. Ma már a világ számos országában (EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CN / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ...) jogerős szabadalmi oltalommal védjük technológiánkat.

A ma JETMAT® márkanéven ismert tisztaságvédelmi technológiánk fejlesztésének hajnalán olyan valós problémát kerestem, ami már hosszú ideje sokak életét nehezíti.Melyre talán mindannyian örömmel vennének egy végső érdemi megoldás mielőbbi megjelenését. A JETMAT® ma már magas szolgáltatás tartalommal kiegészült, bérbeadásra épülő ígéretes üzleti modellel rendelkezik. Hamarosan kiváló megtérüléssel alacsony költségen tesszük hozzáférhetővé a nemzetközi piacokon. Rendkívül hatékony tisztaságvédelmi technológia többségi tulajdonosaként nemzetközi léptékben is készen állunk növekedéshez szükséges befektetői tárgyalások sikeres lefolytatására. 

Amikor kidolgoztam a JETMAT® technológia alapjait már éreztem, hogy a megvalósítás során összetett kihívásokkal kell majd megküzdenem. A kezdetektől arra törekedtem, hogy a piaci elvárásoknak megfelelő, sorozatban gyártható sikeres technológiát alkossak. Szerencsére az ötlet eredetisége tág teret nyitott a fejlesztési törekvéseim sikerének. Az automatizálás alkalmazott gyakorlatát akartam megváltoztatni. Számos  konstruktőri módszert megújítva, a megszokottól eltérő és sikeresen kivitelezhető nagy érdeklődésre számot tartó technológiát fejlesztettem. Az eljárást, ami így a JETMAT® működésének alapjait is biztosítja, ma reflexív automatizálásnak nevezem. 

2008-as válság idején gyorsan felismertem, hogy fokozódó piaci igény alakult ki a hatékony preventív tisztítási eljárások és berendezések iránt. Megerősödött hát az elhatározás, és azóta is rengeteg energiát tápláltam a koncepció tökéletesítésébe. Mindvégig törekedtem rá, hogy egyszerű és biztonságos mégis kivételesen hatékony működési rendszert fejlesszek ki. Végül, sok év fejlesztés után a technológiánk ma már készen áll a sikeres piaci bevezetésre, és elérkezett a befektetői tárgyalások ideje.

SOK KÖSZÖNETTEL TARTOZOM A GONDVISELÉSNEK, MELY ÉRTÉKES (SEGÍTŐKÉSZ, ELSZÁNT, TÜRELMES ÉS ÁLDOZATVÁLLALÓ) EMBEREK ALAKJÁBAN MELLÉM SZEGŐDÖTT, ÉS MINDVÉGIG VELEM MARADT. 

Boldog vagyok, hogy közreműködésükkel képességeim legjavát nyújthattam és általuk, minden nehézség ellenére újra és újra teret nyertünk a JETMAT® technológia végső tökéletesítéséhez.

Remélem hamarosan értékes embereknek biztosíthatunk képességeikhez méltó megbecsült munkahelyet, és kihívásokkal teljes biztonságos életpályát. Bárhogy alakuljon is, erőfeszítéseinknek és felismeréseinknek célja és értelme van, mindez felelősséggel jár és állandó fejlődésre ösztönöz. Tartozunk magunknak, hogy feltárjuk és kiteljesítsük a bennünk rejlő értékeket, hiszen idővel mindenkinek el kell számolnia az idővel, amely megadatott.

Számtalan értékes motiváció ébredt bennem a JETMAT® fejlesztésével töltött évek alatt. Sok tekintetben megváltoztam, bizonyos dolgokon változtattam, más dolgokban megtanultam másként látni azt ami megadatott. Legbelül mindvégig megmaradtam annak a férfinek, akit a megélt tapasztalatai alapvető változásokra ösztönöztek.