• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Következtetéseink

Gyors és hatásos beavatkozásra képes preventív tisztítási eljárások nélkül, a mindennapok folyamán a helyváltoztatásaink során keletkező változékony mértékű és összetételű beszennyeződések és azok minden káros mellékhatása egyre fokozottabban terheli/veszélyezteti a környezetünket.

Praktikusan egy nagy hatásfokú, aktív tisztítófelszínen történő rövid idejű áthaladás során elvégezve a cipőtalpak és az átgördülő gumiabroncs futófelületek intenzív teljes értékű alapos tisztítását, könnyen megelőzhetővé válik minden további beszennyeződés. Ezzel elejét vesszük a probléma kialakulásának és biztosíthatjuk a tisztaság folytonosságát.

Amennyiben a nagy hatásfokú preventív tisztítás technológiai módszerek és berendezések alkalmazása szélesebb körben elterjedhet, úgy az utólagos takarítási eljárásaink során végzett munka hatásfoka is sokat fog javulni, kiváltképp a fenntartható tisztaság szempontjából.

Még a közvetlen lakókörnyezetünkben sem tudjuk pontosan mikor milyen szennyeződések jelenhetnek meg a burkolatokon, ez fokozottan igaz a nagy forgalmú közületi szolgáltató helyszínekre és méginkább a legtöbb ipari szektororban.

Hatásos preventív tisztítás eljárások hiánya miatt eddig nem maradt más lehetőségünk, mint az egyre fokozódó beszennyeződést követő utólagos rendszeres feltakarítás.

A környezetünket érő beszennyeződések ellen a legoptimálisabb védelmet a prevenció jelenti, ha élünk az új tisztítás technológia lehetőségével elegánsan megőrizhetjük a tisztaságot és a higiéniát, biztosíthatjuk a korlátozások nélküli gyors szabad áthaladást és mindezt anélkül, hogy a gyakorlatban akár csak egy kicsit is tevőlegesen fáradoznunk kellene érte.

A takarítás nem profittermelő folyamat, így minden erre áldozott munkaóra más hasznos folyamatok elől vonja el az erőforrásainkat, ezért az elvárt vagy előírt tisztaság fenntartását érdemes univerzális automatizált módszerekkel elősegíteni.