• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Környezettudatosság

A JETMAT® egyedülálló képességeinek és kiváló alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően, a legtöbb környezetben a járófelületekhez köthető tisztaságvédelmi elvárások maradéktalanul érvényesülnek.

A fenntartható tisztaság kétségtelenül minden eddiginél magasabb szintre emelkedik.

A JETMAT® bármely minősített tisztasági előírás, de akár bizonyos kiemelt járványügyi fertőtlenítésekhez köthető, magas szintű higiéniai elvárások esetén is kiválóan alkalmazható a fenntartható tisztaság fokozására.  

A JETMAT® kiváló öndiagnosztikai képességei nemcsak helyes működés ellenőrzését szolgálják, de az elsődleges fő paraméterek visszacsatolásán át hatással vannak a felhasználási jellemzők optimalizálására, ami közvetve a kedvezőbb energiahasznosulás és környezettudatosság fokozását szolgálja.

A JETMAT® diagnosztikai képességei igény esetén a járófelületekről kivont szennyezések fizikai és kémiai jellemzőinek elemzésére is kiterjedhetnek. Értelem szerűen, a JETMAT® ezzel lehetőséget kínál bizonyos biológiai veszélyfaktorok észlelésére, kórokozók kimutatására is.

A környezetvédelmi és az egészségügyi elvárásoknak eleget téve, a JETMAT® indokolt esetben az integrált csatornarendszerében negatív nyomással pára és aeroszol elszívásra is képes.

Amennyiben a JETMAT® környezetvédelmi szempontból különösen veszélyes, kémiailag aktív összetevőket tisztít le a járófelületekről, akkor a teljes szennyeződés kivezető szakasz speciális biztonsági érzékelő elemekkel is felvértezhető.

A JETMAT® a legjobb (BAT) gyakorlatot követve, a tisztítás során a szennyeződésekkel keveredő tisztítófolyadékot, biztonságos zárt rendszerben tartja és biztonságosan kivezeti, ezzel megelőzi a másodlagos környezetszennyezés kialakulását.

A JETMAT® reflexív tisztító rendszere, nyomással előfeszített készenléti állapotban várja a vele érintkező járófelületek érkezését. Amíg az akció, vagyis az érintkezéssel azonos idejű koncentrált tisztító impulzus kibocsátás nem jön létre, addig a JETMAT® (rendelkezésre állás szintű) minimális energiafogyasztással, környezetvédelmi szempontból nagyon előnyös, nulla közeli fogyasztási paramétereket produkál.

A JETMAT® azonnal, automatikusan visszatér a "készenléti állapotra", minden egyes tisztítási ciklus után. Ennek következtében a teljes működési folyamat rendkívül alacsony energiafogyasztással párosul.

Az igénybevétel arányos, koncentrált tisztítóimpulzus kibocsátás, kiváló hatásfokú nagyszerűen érvényesülő tisztaság védelemét eredményez, ami a kisebb mértékű vegyszerfelhasználás miatt közvetve szintén csökkenti a környezetterhelést.