• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Kontrollált fogyasztás

A megelőző tisztítás hatásfoka, a kibocsájtott víz mennyiségének növelésével is fokozható lenne, mi mégis inkább a nyomás és a kibocsájtott tisztító áramlás impulzus jellemzőinek optimalizálásában érezzük a megoldást.

Ezzel a megközelítéssel természetesen a vízfelhasználást is féken tudjuk tartani. 

A JETMAT® átlagosan vízfelhasználása széles tartományban mozoghat, hiszen ez elsősorban a felhasználás mértékétől függ, azzal arányosan nő. Másképp fogalmazva, értelemszerűen az átmenő forgalom mértékétől függ, hogy az egyes JETMAT® felületek mekkora vízmennyiséget használnak fel.

Ezért ha a fogyasztásról adunk információt, hasznosabbnak érezzük ha azt vizsgáljuk meg, hogy egy személy vagy egy gépjármű áthaladása során a cipőtalpak és a gumiabroncsok megtisztítása mekkora vízfelhasználással jár. 

A JETMAT® által kibocsájtott tisztító impulzus (nyomás, vízmennyiség  és tisztítóhatást fokozó szennyeződés specifikus adalékanyagok időarányos kombinációi) jelentős aktív tisztítóenergiát közvetítenek a szennyeződések maradéktalan eltávolítására. 

Úgy gondoljuk, az ideális helyszíni adaptációt követően egyetlen érintés alatt kiáramló tisztítóimpulzus elegendő lehet a szennyeződések eltávolításához. Tehát, a működési főparaméterek és a szennyeződés összetétele függvényében, átlagosan akár 3dl - 6dl vízmennyiség is bőségesen elegendő lehet a egy személy cipőtaplainak megtisztítására.

A gépjárművek esetében, lényegében úgy juthatunk fogyasztási adathoz, ha arányosítjuk két cipőtalp és a négy gumiabroncs futófelületeit. Ennek arányában nő a megadott fogyasztás egy pár cipőhöz képest. 

Indokolt esetben a tisztító folyadék hőmérséklete bizonyos keretek között megemelhető, amennyiben más módszerekkel nem lehet a gyors tisztítást biztosítani.

A víz visszaforgatása, előnyösen befolyásolja a tisztítási folyamat vízfelhasználását, persze ehhez gondoskodni kell a tisztítófolyadékban feldúsuló kimosott szennyezőanyagok eltávolításáról és a tisztítóhatást fokozó adalékanyagok állandó konzisztenciájáról is, mindez nem része az ajánlatunknak. Ez a folyamat ugyanis nem egyszerű szűréstechnikát jelent, hanem szennyvízkezelésnek minősűl, amihez szakhatósági engedélyek és drága szennyvízkezelő technológia kiépítése lenne indokolt.

Ehelyett a tisztítási folyamat egyirányú fenntartását kínáljuk, ami számos elvitathatatlan szempontból az egyetlen járható útnak bizonyúl.

A JETMAT® kibocsájtott tisztító impulzusának ugyanis elsősorban tökéletesen tisztának és fertőtlenítetnek (sterilnek) kell lennie, ez alapfeltétel.

A vizfogyasztás, különösen impulzus üzemmódban nagyon alacsony, így azt már a kiemelt környezetbarát szempontok megfeleltetése esetén is könnyebb elfogadni. A JETMAT® vízsugár szőnyeg alapfunkcióban vizet használ ugyan, de képes vízgőzt is kibocsájtani. Ebben az állapotban sokkal kissebb a felhasznált vízmennyiség. 

Mielőtt tovább elemeznénk a vizfogyasztás kérdését, szögezzük le, az első feladat tisztázni a szennyeződési paramétereket! 

Mivel állunk szemben?  

Milyen szennyeződés típusokat akarunk féken tartani?