• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Karbantartás

A JETMAT® a meghibásodások lehetőségek meglehetősen alacsonyak, mindez köszönhető

 • a fejlett öndiagnosztikai rendszernek
 • a többszintű öntisztító képességeknek
 • az automatizált folyamatirányításnak
 • a speciális kialakított konstrukciós jellemzőknek
 • és az online IT rendszerfelügyeletnek.
Mielőtt a JETMAT® tisztaságvédelmi teljesítményét bármi nemvárt hatás érdemben csökkenthetné, a működési főparaméterek kézbentartásának (ellenőrzött feltételek melletti beavatkozási képesség) köszönhetően minden esetben képesek vagyunk az interneten keresztűl távolról is beavatkozni és a JETMAT® tisztaságvédelmi rendszer tökéletesen állandó biztonságban üzemeltetni.
Az egyetlen rendszeresen visszatérő, közvetett teljesítmény csökkentő hatás lényegében csupán az, ha a JETMAT felülete elszennyeződik. Ez a hatás természetesen a felhasználási környezet (vagyis a szennyeződésfajták jellemzői) és az esetleges nem rendeltetésszerű használat (pl, rágógumi beletaposása) függvényében mindig másképp jelentkezik. 
Minden ilyen eseményről pontos azonnali képet kapunk, hiszen a JETMAT alapfelszereltségének része a tisztítófelület kamerás megfigyelése, ami képelemző szoftver segítségével észleli a felületen feldúsuló nemkívánt szennyeződéseket, így a szükséges beavatkozás időben elvégezhető.

Tehát, amennyiben a felületen egyes nagyobb szemcseméretű szennyeződések feldúsulnának, ezeket a JETMAT érzékeli és figyelmezteti az ügyeletes takarító stábot, a felület letisztításának időszerűségére. Az ehhez szükséges eszköz lényegében egy nedvesporszívó amit egy nagynyomású mosófejjel kombinálunk, ezt az eszközt mi biztosítjuk, pontosabban ez az egység a JETMAT szőnyegek egyik adaptere, ezért mindig kéznél van.

Szakszerű telepítés és üzemeltetés esetén a JETMAT® még tartósan megnövekedett kihasználtság esetén is tökéletesen ellátja a tisztítási feladatokat. Így a karbantartás alapvetően a helyes működési feltételek primer szabályozására korlátozódik.

Az egyszeri tisztító modulok helyes működése a teljes tisztítófelületen könnyen ellenőrizhető, erre megvannak a videókamerás megfigyeléssel felügyelt megfelelő biztonsági protokoljaink.

A rendszeres napi ellenőrző karbantartás így elsősorban a nagyobb szemcsméretű szennyeződések eltávolításából áll -  ilyenek például kavicsok, levelek, rágógumik, és egyéb a csatornarendszerbe bejutattni nem kívánt szennyeződések - amely a JETMAT® a felszínén, a tisztító modulokból kilépő közegáramlások hasznosulását átmenetileg csökkenthetik.

A JETMAT csatornarendszerébe bejutó kisebb méretű szennyeződések akadálytalanúl átjutnak a rendszeren és az épület csatornahálózatába jutnak.

A JETMAT automata öntisztító rendszerrel is el van látva, ennek feladata a tisztítófelszínbe integrált saját csatornarendszer állandó tisztántartása, lerakódás mentesítése. A felszín alá integrált öntisztító fúvókák csatornaredszert tisztító nagynyomású impulzusai, programozható időközökben gondoskodnak minden szennyeződés kiöblítéséről.