• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® impulzus

TISZTÍTÓ IMPULZUS KIBOCSÁJTÁS

Tisztító és fertőtlenítő hatássú víz, (akár szárazgőz) és sűrített levegő impulzusok összehangolt kibocsájtására képes, automata működésű többfunkciós intelligens tisztítómodulokat helyeztünk el közvetlenül a JETMAT® felszíne alatt. A kibocsájtási pontok körül (minden JETMAT® modul felett), 4db négyzet alakú érzékelő van. Ezek négyzetméterenkénti ezres darabszámban, mátrix elrendezésben együtt alkotják a JETMAT® többfunkciós műveleti felszínét.

A biztonságos vízsugár kibocsájtást ebben az elrendezésben minden modul esetében négy érzékelő szabályozta, egyszerre. Minden JETMAT® modult 4 db érszékelő vesz körül, és minden érzékelő körül 4 db JETMAT® modul van elhelyezve.

Minden egyes modul azonnal kilövi a nagysebességű vízsugarat, amint a rálépés során bármely modul körüli négy érzékelő egyszerre lenyomódik, csupán 1-1,5 mm-t. Minden aktív vízsugár kiáramlás azonnal le is áll, amint egy modul körül lenyomódott négy érzékelő közül bármelyik felemelkedik (alaphelyzetbe kerül), vagyis a felszínről távozva a lelépés során érintetlenül marad.

A megfelelő használat esetén ezek a vízsugarak teljesen megtisztítják a cipőtalpakat és a gumiabroncsok futófelületét minden szennyeződéstől, még a legmélyebb hornyokból is pillanatok alatt eltávolítva azokat.  

ÁRAMLÁS

Normál üzemelés közben a JETMAT® a felhasználási körülményekre és a környezeti jellemzőkre hangolható. A működése során adalékanyagokkal dúsított tisztítóvízet, forró szárazgőzt és illatosított sűrített levegőt is képes kibocsájtani magából. Ez utóbbi funkció a szárítás szerepét tölti be.

A nyomásszinteket alapesetben 6-10 bar közötti szintekre állítjuk, így a JETMAT® kibocsájtott impulzusai minden esetben jelentős tisztítóhatás kifejtésére képesek. A kibocsájtott impulzusok jelentős közegáramlási, mozgási energiával rendelkeznek, így az áthaladó mozgási folyamatok dinamikájához igazított mozgáskövető prevenció maradéktalanul, azonnal érvényesül. 

 GYORSULÁS

A JETMAT® minden tekintetben szabadabb és gyorsabb áthaladást tesz lehetővé a tisztaságvédelemmel ellátott területek között. A piszkos és tiszta padlófelületek közötti zökkenőmentes tiszta átjárás  támogatja az emberek, áruk és járművek kiegyensúlyozott zavartalan mozgását.

A JETMAT® tisztaságvédelmi potenciálja meggyőzően biztosítja a fenntartható tisztaság fokozását. A JETMAT® fejlesztőcsapatában mindannyian arra törekszünk, hogy az automatizált tisztaságvédelem valódi tapasztalatokon keresztül eredeti és hiteles élmény legyen a felhasználóink számára.


Megosztás

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Innovátor / Automatizálás-fejlesztő mérnök / Alapító / Tulajdonos / Feltaláló / Felelős vezető 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330  info@jetmat.com / richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary 

Törökbálint, Hosszúrét u. 1 

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E