• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Hatékony megelőzés

A JETMAT® prototípusa működés közben.

Az alábbi videófelvételen a JETMAT® tisztaságivédelmi technológia első működő prototípusát láthatja. A JETMAT® az érintkező cipőtalpakat tökéletesen megtisztítja. A szennyeződéseket a cipőtalpak (és a gumiabroncsok) legapróbb barázdáiból is eltávolítja. 

Alapfelszereltség esetén a tisztítófolyadék kibocsájtás addig folyamatos, amíg a kapcsolat (az érintkezés) fennáll. Amikor a felhasználó egyszerűen átsétál a JETMAT® felületén, a cipőtalpak puszta érintkezése felszabadítja az öngerjesztő tisztítási folyamatot.

A JETMAT® kivételesen gyors reflexekkel rendelkezik. Egyetlen századmásodperc reakcióidő alatt tökéletesen felügyelt, biztonságos tisztítófolyadék impulzus kibocsájtást végez.

Ezek a nagy sebességű intenzív vízsugarak maradéktalanul lemossák a cipőtalpakon (vagy akár a gumiabroncsokon) lévő szennyezéseket, még azok legmélyebb barázdáiból is. 

A közlekedés ütemével tökéletes egyidejűségben lezajló kivételes gyorsaságú, pontosan a talpakra koncentrált impulzus kibocsájtás a JETMAT® sikerének a kulcsa. A JETMAT® tisztítóimpulzus kibocsájtása csak a cipőtalp alatt jön létre sehol máshol, ez garantált.

A FELHASZNÁLÓ IGÉNYES TISZTA KÖRNYEZET NYER.

A tisztaság állandósága nagyrészt a tisztaságvédelmi (vagyis a megelőző tisztításon alapuló) képességek hatékonyságától és megbízhatóságától függ. 

A JETMAT® technológia rendelkezik minden különleges képességgel és szükséges teljesítménnyel ahhoz, hogy valós időben megszakítás nékül megvédje a tisztaságot.

A JETMAT® állandó tisztaságot biztosít egész nap, bármiféle emberi beavatkozás nélkül, automatikusan.

A JETMAT® telepítését követően, sem piszkos lábnyomok, sem szennyezett gumiabroncs nyomok nem terjednek tovább a padlón még akkor sem, ha rendkívül nagy a gyalogos átmenő forgalom.

SZÉLES ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK

A JETMAT® tisztaságvédelme biztosítja a szennyezés terjedésének teljes fékentartását függetlenül attól, hogy milyen természetű (száraz, nedves, savas, lúgos, ragacsos, zsíros, intenzív, visszataszító, agresszív, tartós, fertőző, virulens) szennyeződés kombinációk fordulnak elő a padlón.