• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Hatékony megelőzés

A JETMAT® prototípusa működés közben.

Az alábbi videófelvételen a JETMAT® tisztaságivédelmi technológia első meggyőzően működő prototípusát láthatja. A JETMAT® az érintkező cipőtalpat tökéletesen megtisztítja. A szennyeződéseket a cipőtalpak (és a gumiabroncsok) legapróbb barázdáiból is eltávolítja. 

Alapfelszereltség esetén a tisztítófolyadék kibocsájtás addig folyamatos, amíg a kapcsolat (az érintkezés) fennáll. Amikor a felhasználó egyszerűen átsétál a JETMAT® felületén, a cipőtalpak puszta érintkezése felszabadítja az öngerjesztő tisztítási folyamatot.

A JETMAT® kivételesen gyors reflexekkel rendelkezik. Egyetlen századmásodperc reakcióidő alatt tökéletesen felügyelt, biztonságos és rendkívül gyors tisztítófolyadék impulzus kibocsájtást végez.

Ezek a nagy sebességű intenzív vízsugár áramlások teljesen, mélyrehatóan lemossák a cipőtalpakon (vagy a gumiabroncsokon) lévő szennyezéseket, még azok legmélyebb barázdáiból is. A mélyreható tisztítóimpulzus azonnal kifejti a hatását és maradéktalanúl kimossa a szennyeződéseket. 

A közlekedés ütemével teljes összhangban lezajló kivételes gyorsaságú, renkívül pontos és célfelületre koncentrált impulzus kibocsájtás a JETMAT® legjelentősebb képesége. Egyáltalán nem számít, hogy a felhasználó hogyan és hol lép a tisztító felületre, hiszen a JETMAT® rendkívül biztonságos tisztítóimpulzus kibocsájtása csak a cipőtalp alatt jön létre sehol máshol, ez garantált.

MINDEN FELHASZNÁLÓ IGÉNYES TISZTA KÖRNYEZET NYER.

A tisztaság állandósága nagyrészt a tisztaságvédelmi (vagyis a megelőző tisztításon alapuló) képességek hatékonyságától és megbízhatóságától függ. A JETMAT® technológia rendelkezik minden különleges képességgel és szükséges teljesítménnyel ahhoz, hogy valós időben megszakítás nékül megvédje a tisztaságot.

Az automatizált tisztaságvédelem a szenvedélyünk, ezért a JETMAT® állandó tisztaságot biztosít egész nap, emberi beavatkozás nélkül.

A JETMAT® telepítését követően, sem piszkos lábnyomok, sem szennyezett gumiabroncs nyomok nem terjednek tovább a padlón még akkor sem, ha nagyon nagy az átmenő forgalom.

SZÉLES ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK

A JETMAT® tisztaságvédelme biztosítja a szennyezés terjedésének teljes fékentartását függetlenül attól, hogy milyen természetű (száraz, nedves, savas, lúgos, ragacsos, zsíros, intenzív, visszataszító, agresszív, tartós, fertőző, virulens) szennyeződés kombinációk fordulnak elő a padlón.