• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Hatékony megelőzés

A JETMAT® PROTOTÍPUSA

Az alábbi felvételen a JETMAT® tisztaságivédelmi technológia első meggyőzően működő prototípusát láthatja. A JETMAT® a cipőtalpat pontosan az érintkezési felületen, a talp alatt tisztítja meg, amíg a kapcsolat (az érintkezés) fennáll.

Amikor a felhasználó egyszerűen átsétál a JETMAT® felületén, a cipőtalpak puszta érintkezése felszabadítja az öngerjesztő tisztítási folyamatot.

A JETMAT® kivételesen gyors reflexekkel rendelkezik, egyetlen századmásodperc reakcióidő alatt rendkívül gyors tisztítófolyadék impulzus kibocsájtást végez tökéletesen felügyelt, biztonságos reflexív automatizmussal.

Ezek a nagy sebességű intenzív vízáramlások teljesen lemossák a cipőtalpakon (vagy a gumiabroncsokon) lévő szennyezéseket, még azok legmélyebb barázdáiból is.

Ez a kivételesen gyors és pontos, koncentrált impulzuskibocsájtás a JETMAT® legjelentősebb képesége. A mélyreható tisztítóimpulzus azonnal kifejti a hatását és maradéktalanúl kimossa a szennyeződéseket. 

Egyáltalán nem számít, hogy a felhasználó hogyan lép a tisztító felületre, a JETMAT® rendkívül biztonságos tisztítóimpulzus kibocsájtása, csak a cipőtalp alatt jön létre, sehol máshol, ez garantált.

IGÉNYES TISZTA KÖRNYEZET

A tisztaság állandósága nagyrészt a tisztaságvédelmi (vagyis a megelőző tisztításon alapuló) képességek hatékonyságától és megbízhatóságától függ.

A JETMAT® technológia rendelkezik minden különleges képességgel és szükséges teljesítménnyel ahhoz, hogy valós időben megszakítás nékül megvédje a tisztaságot.

A JETMAT® automatikus tisztaságvédelmi képességei állandó tisztaságot biztosítanak egész nap, emberi beavatkozás nélkül.

A TISZTASÁGVÉDELEM A SZENVEDÉLYÜNK

Határozottan kijelentjük, hogy a JETMAT® telepítését követően, semmiféle piszkos lábnyom sem szennyezett gumiabroncs nyom nem terjedhet tovább a padlón, még akkor sem, ha nagyon nagy az átmenő forgalom.

A JETMAT® megbízható állandó padló tisztaságot biztosít a helyváltoztatásaink által okozott, felszínre kerülő szennyeződések szétterjedésének azonnali megfékezése által.

A JETMAT® a padlófelületeken a legtöbb szennyeződés terjedési folyamatot megbízhatóan megakadályozhatja, és ezzel megszakítás nélkül garantálja az állandó tisztaságot.

SZÉLES ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK

A JETMAT® tisztasági védelem biztosítja a szennyezés terjedésének teljes fékentartását. Mindezt függetlenül attól, hogy milyen természetű (száraz, nedves, savas, lúgos, ragacsos, zsíros, intenzív, visszataszító, agresszív, tartós, fertőző, virulens) szennyeződés kombinációk vannak a padló, egyáltalán.

 A JETMAT® egyidejűleg támogatja a számos környezetben nélkülözhetetlen, magas színvonalú meggyőzően fenntartható tisztaságot és a szabad mozgás természetes igényeit. Mindezt akár szélsőségesen nagy leterheltséget jelentő, váratlan csúcsterheléseket okozó, intenzív gyalogos és gépjárműforgalom esetén is.