• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Fenntartható tisztaság

A TISZTASÁGOT ELÉRNI SEMMI, MEGTARTANI MINDEN! A magas higiéniai elvárásokat megkövetelő, fejlett iparágakban (pl. egészségügy, élelmiszeripar, IT - elektronikai szektor, autóipar - gépipar, gyógyszergyártás, alkatrészgyártó és összeszerelő üzemek, stb.) a legmodernebb gyártástechnológiákat alkalmazó vállalatok, a tisztasággal kapcsolatban szükségszerűen magas minőségi elvárásokat fogalmaznak meg.

Minőségi termékeket előállítani és szolgáltatásaikat fenntartani, kizárólag kifogástalanul tiszta környezetben képesek. Az épületek állandó belső tisztaságának fenntartása óriási kihívás, mivel egyidejűleg garantálniuk kell a dolgozóik, az áruk és a gépeik szabad mozgását.

A rendszeres helyváltoztatással járó mozgások a szennyezések gyors szétterjedésének elsődleges kiváltó okai. Hatékony valós idejű megelőzés nélkül a szennyeződés rendszeresen és tartósan felül kerekedik a tisztaságon, ez ma a valóság. Csupán ennyi az amit ma a mindennapi életünkben megtapasztalhatunk, két takarítás között gyorsan elkoszolódó környezet. Valóban csak erre futja a képességekből? Igen, hiszen hatékony prevenció nélkül csak ennyire képes a takarítóipar. 

A tisztaságra érzékeny iparágakban ez a beszennyeződésre érzékenység nagyban növeli a kockázatokat és sok esetben potenciális veszélyforrást jelent a gyártási folyamatok zavartalanságában. A gyártási rendszerek megszokott üzemvitele során keletkező lokális beszennyeződések zavarják és lassítják a üzemeltetési folyamatok kiteljesedését, emiatt közvetve számos termelékenységi zavart okoznak és gyakorlati korlátokba kényszerítenek.

A JETMAT® kínálta, hatékony megelőzés nélkül a beszennyeződési folyamatok minden gyártót kényelmetlen és kiszolgáltatott helyzetbe kényszerítenek. Prevenció nélkül, nem képesek megakadályozni a szükséges mozgási folyamatokhoz kapcsolódó valós idejű szennyeződések gyors szétterjedését.

A hatékony prevenciót nélkülöző jelenlegi hiányos piaci kínálat miatt, az iparvállalatoknak technológiai kockázatok egész sorával kell állandóan szembenézniük. Az érintett vállalatok emiatt a lehető leghamarabb érdemi megoldást keresnek a beszennyeződési kockázatokra meggyőző, hosszú távú mérséklésére.