• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

Féktelen tisztaság

A hétköznapokban jobb közérzetet biztosít, ha a tisztaság állandóságát érezhetjük. Ma a legtöbbször mégis csupán rövid ideig adatik meg ez az érzés, hiszen (a talpunkon, vagy a járművenk kerekein) széthordott szennyeződések gyorsan megfosztanak minket ettől az élménytől.

A mindennapok forgatagában nehezen tűrjük a forgalomlassító hatásokat,  hiszen állandóan sietünk valahová.

A gyakorlatban csak olyan tisztaságvédelmi megoldást lehet életképes, ami támogatja az akadálytalan szabad haladást, és így a környezetébe beolvadva teljesen észrevétlen tud maradni, miközben maradéktalanul kifejti preventív tisztítási képességeit. A JETMAT® (vízsugárszőnyeg) pontosan erre képes.

Technológiánk hatékony tisztaságvédelmet garantál. A JETMAT® nélkül tartósan senki nem képes összehangolni a közlekedési szokások alapvető sajátosságait, a higiénikus tisztaság megtartásának természetes igényével. 

Az emberek mozgása, a járművek közlekedése és az árumozgatás okozta jelenlegi beszennyeződési kockázatok radikálisan lecsökkennek, ha a burkolatokkal érintkező járófelületek (cipőtalpak és gumiabroncs futófelületek) azonnali megtisztításával elejét vesszük szennyeződés szétterjedésének és a különféle áttételes kereszt-szennyeződéseknek.

A JETMAT® jelenlétében, a mindennapi mozgási lehetőségeink beszennyező kötöttségeitől felszabadulva a tisztaság megőrzésének biztos tudatában közlekedhetünk. Olyan technológiát biztosítunk, amely blokkolja a szennyeződések terjedését még fokozott mértékű szélsőségesen változékony átmenő forgalom esetén is.

A JETMAT® hatékony tisztasági védelme megbízhatóan támogatja a magas színvonalú fenntartható tisztaságot és a nélkülözhetetlen szabad mozgás természetes igényét. A JETMAT® automatikus tisztasági védelme folyamatos tisztaságot biztosít egész nap. A mozgás szabaddá válik, a véletlenszerűen keletkező beszennyeződések tovább terjedése nélkül, teljes biztonságban tudhatjuk az épületeink belső tisztaságát.

Biztosak vagyunk benne, hogy Önök is örömmel megszabadulnának a vég nélkül ismételt takarítás vesződségeitől. Annak érdekében, hogy a tisztaság különféle komplikációk és körülményes élőmunka ráfordítás nélkül is állandóan fennmaradjon, elég ha rábízza magát a JETMAT® tisztaságvédelmi képességeire.

Technológiánk elvégez minden prevenciós tisztítási feladatot ön helyett. A továbbiakban nincs más dolga mint igényelni a tisztaságvédelmi szolgáltatásainkat. Használja a JETMAT® vízsugárszőnyeg biztonságos preventív képességeit a mindennapokban.

Élvezze a tartós és zavartalan tisztaságot, megszakítás és kellemetlenségek nélkül.

Élvezze a féktelen tisztaság minden előnyét. Kérje kollégáink tanácsait, mi örömmel segítünk, hogy az Önök ingatlanja esetében is ideális összeállításban megvalósuljon a tisztaságvédelem bevezetése.

Segítünk, hogy ami tiszta az tartósan az is maradjon. A műszaki paraméterek és a szolgáltatási csomag részleteinek tisztázását követően, a lehető legrövidebb időn belül érdemes megkötni a bérleti szerződéseket, hogy az elsők között élvezhessék a fenntarthatóbb tisztaság kényelmét és a kedvezményes bevezető árak előnyeit.

Ideje mésképp gondolni a tisztaságra, a JETMAT® pontosan ebben segít Önnek.

Megosztás

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Innovátor / Automatizálás-fejlesztő mérnök / Alapító / Tulajdonos / Feltaláló / Felelős vezető 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330  info@jetmat.com / richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary 

Törökbálint, Hosszúrét u. 1 

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E