• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Féktelen tisztaság

A hétköznapokban jobb közérzetet biztosítana, ha a tisztaság állandóságát érezhetnénk. Ez a legtöbbször mégis csupán rövid ideig adatik meg, hiszen gyalogosan a talpunkon (és/vagy a különféle gépjárműveken közlekedve, azok kerekein) behordott szennyeződések gyorsan megfosztanak minket ettől az élménytől.

A mindennapok forgatagában nehezen tűrjük a forgalomlassító hatásokat,  hiszen állandóan sietünk valahová. Ezért olyan tisztaságvédelmi megoldást lehet csak életképes, ami támogatja az akadálytalan szabad haladást, és a környezetbe beolvadva teljesen észrevétlen tud maradni miközben maradéktalanul kifejti preventív tisztítási képességeit.

Tisztaságvédelem nélkül, tartósan jelenleg képtelenek vagyunk összehangolni életvitelünk közlekedési szokásainak alapvető sajátosságait, a higiénikus tisztaság megtartásával kapcsolatos természetes igényeinkkel. Az emberek mozgása, a járművek közlekedése és az árumozgatás okozta jelenlegi beszennyeződési kockázatok radikálisan lecsökkennek, ha a burkolatokkal érintkező járófelületek (cipőtalpak és gumiabroncs futófelületek) azonnali megtisztításával elejét vesszük szennyeződés szétterjedésének és a különféle keresztszennyeződéseknek.

A JETMAT® jelenlétében, a mindennapi mozgási lehetőségeink beszennyező kötöttségeitől felszabadulva a tisztaság megőrzésének biztos tudatában közlekedhetünk. Olyan technológiát biztosítunk, amely blokkolja a szennyeződések terjedését még fokozott mértékű szélsőségesen változékony átmenő forgalom esetén is.

A JETMAT® hatékony tisztasági védelme megbízhatóan támogatja a magas színvonalú fenntartható tisztaságot és a nélkülözhetetlen szabad mozgás természetes igényét. A JETMAT® automatikus tisztasági védelme folyamatos tisztaságot biztosít egész nap. A mozgás szabaddá válik, a véletlenszerűen keletkező beszennyeződések tovább terjedése nélkül, teljes biztonságban tudhatjuk az épületeink belső tisztaságát.

Biztosak vagyunk benne, hogy Önök is örömmel megszabadulnának a vég nélkül ismételt takarítás vesződségeitől. Annak érdekében, hogy a tisztaság különféle komplikációk és körülményes élőmunka ráfordítás nélkül is állandóan fennmaradjon, elég ha rábízza magát a JETMAT® tisztaságvédelmi képességeire.

Technológiánk elvégez minden prevenciós tisztítási feladatot ön helyett. A továbbiakban nincs más dolga mint igényelni a tisztaságvédelmi szolgáltatásainkat. Használja a JETMAT® vízsugárszőnyeg biztonságos preventív képességeit a mindennapokban.

Élvezze a féktelen tisztaság minden előnyét. Kérje kollégáink tanácsait, mi örömmel segítünk, hogy az Önök ingatlanja esetében is a legideálisabb összeállításban sikerüljön a tisztaságvédelem bevezetése.

Mi segítünk, hogy ami tiszta az tartósan az is maradjon, történjék bármi. A műszaki paraméterek és a szolgáltatási csomag részleteinek tisztázását követően, a lehető legrövidebb időn belül érdemes megkötni a bérleti szerződést, hogy az elsők között élvezhesse a fenntarthatóbb tisztaság kényelmét és a kedvezményes bevezető árak előnyeit.

Élvezze a tartós és zavartalan tisztaságot, megszakítás és kellemetlenségek nélkül.

Ideje mésképp gondolni a tisztaságra, a JETMAT® ebben segít Önnek.