• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Értékesítési folyamat

A JETMAT® és kapcsolt szolgáltatásainak tartós bérbeadásra épülő értékesítési folyamata, az alábbiak szerint teljesedik ki. Az első konzultáció alkalmával, megismerjük az érdeklődő cég igényeit és a jelenleg alkalmazott takarítási gyakorlatukat. Felmérjük az adott helyszíneken előforduló munkafolyamatokból eredő helyváltoztatási szokások beszennyező potenciálját.

Árajánlat készítés során, részletes technológia adaptációs folyamatot kell végeznünk, ekkor alapvető fontosságú bemeneti adatokat gyűjtünk. Feltérképezzük a leendő megrendelőnknél létesített összes munkavállalói pozícióval kapcsolatos, azok épületen belüli helyváltoztatása során rendeltetésszerűen a padlószinten terjedő szennyeződések logisztikáját. (ContACT)

Hol, milyen szennyeződés típusok vannak jelen? - Milyen formában? - Milyen mennyiségben? - Milyen eloszlásban? - Milyen gyakorisággal?

Melyik helyiségben, mekkora és milyen időbeni eloszlású a személyek, az anyagok és az eszközök átáramlása?

Hol, milyen paraméterekkel rendelkező gépjárművek közlekednek (össztömeg, sebesség, nyomtáv és tengelytáv gumiabroncs paraméterek, stb.)?

Analizáljuk az épületen belüli szennyeződések jelenlegi szétterjedési jellemzőit és a paraméterek bírtokában javaslatokat teszünk az ideális JETMAT® telepítési helyszínekre, valamint meghatározzuk a szükséges méreteket és az elsődleges tisztítási paramétereket. (nyomásviszonyok, teherbírás, adalékanyagok összetétele, öntisztulási ciklusok, karbantartási gyakoriság, stb.) 

 1. A telepítési helyszínek és tisztaságvédelmi elvárások ismeretében, a meglévő épületgépészeti rendszerhez igazított installációs (épületgépészeti rákötési) tervet készítünk. Ebben, az elsődleges közeg-hozzávezetések (víz, szennyvíz, sűrített levegő, és közvetve az elektromos áram) biztosítása a feladat, hogy minden egyes JETMAT® szőnyeg működése fenntartható legyen.  A teljes ellátórendszernek a kiépítése és fenntartása (alap esetben) a megrendelő feladata. Ezek szerves részét képezik az épület teljes gépészeti rendszerének, ami a megrendelő számára stratégiai fontosságú lehet, ezért hosszútávú érdekek miatt (külön felkérés nélkül) mi nem kívánunk ebbe beavatkozni. A felmérést követően megadjuk, hogy az egyes JETMAT® telepítési helyszíneken milyen elsődleges közegáramlási paramétereket kell biztosítani. Természetesen, minden a JETMAT® sikeres adaptációját elősegítő és az ideális tervezéssel kapcsolatos információt a megrendelő rendelkezésére bocsájtunk és folyamatos szaktanácsadást is biztosítunk.
 2. A műszaki paraméterek pontosításával egyidőben, konszenzusra jutunk a tekintetben is, hogy milyen gyakoriságú, milyen jellegű és mely területekre kiterjedő kiegészítő takarítási szolgáltatást elvégzése marad indokolt a tisztaságvédelmi rendszer bevezetését követően. Meghatározzuk az egyes épületrészeken belüli terekben fenntartani kívánt tisztasági szintet, igény esetén javaslatokat teszünk az egyedi minősítési eljárásokra, valamint az egyes kritikus helyzetek beavatkozási, eljárási feltételrendszerét is kidolgozzuk. Közös megállapodással definiáljuk és elfogadjuk az ellenőrzési, adatrögzítési és a kapcsolattartási rendszert.
 3. A JETMAT® tisztaságvédelmi technológia műszaki paramétereinek adaptációját és a takarítási igények pontosítását követően, az optimális lefedettséget biztosító telepítési tervek bírtokában, az ügyfél egyedi igényeinek eleget tevő pontos és minden részletre kiterjedő átfogó árajánlatot készítünk. Ajánlatunk kidolgozását követően, kezdetét veszi a végső ártárgyalási folyamat melynek keretben, a hosszú távú bérbeadáson és kapcsolt szolgáltatásokon alapuló együttműködés feltételeit is megtárgyaljuk és jóváhagyjuk.
 4. Minden esetben minimum 3-5 év időtartamra szerződünk! Oly módon, hogy a bérleti szerződés automatikusan megújul amennyiben az előre lefektetett objektív feltételrendszer kölcsönös elégedettséggel megvalósúl. Az együttműködés teljes feltételrendszerét természetesen erre a célra rendszeresített szerződésben szabályozzuk, melyben minden speciális esetet külön kezelünk.

Ezt követően párhuzamos folyamatok kezdődnek. 

 1. A megrendelő (ügyfél) a bérleti szerződés aláírását követően 4-8 napon belül a szerződésben vállalt kezdő önrészt (kaució) átutalja a számlánkra.
 2. Az ügyfél maga megkezdi, (vagy cégünket felkéri) a fent egyeztetettek szerint általunk készített, és az ügyfél által elfogadott telepítési tervek alapján a fogadófelületek, valamint az épületgépészeti közeg-hozzávezetések kiépítését.
 3. Mi az önrész beérkezését követően, haladéktalahul megkezdjük egyrészt az egyedi igények szerinti JETMAT® szőnyegek legyártását, másrészt a telepítési előkészületek ellenőrzését.
 4. A bérleti szerződés megkötését követő, a kiépítés mérete és a helyszíni adottságok függvényében, 60-90. napon belül készre jelentést kérünk az ügyfél részéről, az összes rábízott előkészületi feladattal kapcsolatban. (Amennyiben ezekkel az ügyfél bennünket bíz meg, akkor természetesen mi gondoskodunk a megadott határidő betartásáról.)
 5. Ezt követően 30 nap alatt lezajlik a JETMAT® rendszer telepítése, a beüzemelés és a teljes műszaki átadás.

Ezzel párhuzamosan (a bérleti szerződésben rögzítettek szerint) elősegítjük a megfelelő tisztaságmenedzsment szolgáltatás megkezdését és fenntartását.

A fentiek szerint a szerződéskötést követő 90-120 napos időtartamon belül, megkezdődik a JETMAT® képességeire épülő tisztaságvédelmi szolgáltatás. 

EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON, A FENNTARTHATÓ KORLÁTLAN TISZTASÁG TELJES ÉLMÉNYÉT KÍNÁLJUK!