• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Előrendelési opciók

Jelenleg sorozatgyártás beindítása előtti befektetési szakaszban vagyunk. Ennek megfelelően igyekszünk felhívni magunkra a leendő megrendelők, a higiéniai szakma és a befektetésekben érintett pénzügyi körök figyelmét.

Ezt alapvetően az alábbiak szerint tesszük:

 • Személyes tárgyalásokat kezdeményezve, különféle iparágakban meglátogatjuk a nagy létszámot foglalkoztató munkáltatókat és tisztaságvédelmi konzultációt folytatunk.
 • Honlapunkat hasznos adatokkal töltjük fel remélve, hogy a piaci érdeklődés, a média és a kapcsolati rendszerünk ereje együtt segít elegendő támpontot adni az érdeklődőknek.
 • Üzleti honlapot készítettünk, ahol befektetési lehetőségeken felül, további távlatokat nyitó üzleti ajánlatainkat is kidolgoztunk.

Tárgyalásokat kezdeményezünk és különféle hazai és nemzetközi befektetőkkel. Ezek a tárgyalások egyre nagyobb érdeklődést mutatnak.

Szeretnénk kiemelt figyelemmel kezelni az előzetes bérleti szándékot megfogalmazó leendő megrendelőinket. Az előrendelési lehetőség (bérleti szándék nyilatkozat) célja, hogy tisztaságvédelem új generációs automatizált technológiája iránt komolyan érdeklődők ezúton is kinyilváníthassák szándékukat a prevenció mielőbbi bevezetésére.

A figyelmünket elsősorban az így kiválasztott kiemelt ügyfelekre fókuszáljuk. Ez egyben azt is jelenti, hogy a következő években a kezdeti kis volumenű szériagyártás korlátai miatt, elsősorban ők élvezhetik a tisztaságvédelemre épülő FENNTARTHATÓ TISZTASÁG kényelmét. 

Üzleti tervünk akár nagy volumenű gyártókapacitás gyors kiépítését is lehetővé tenné, de a gyakorlatban a létesítések a befektetések ütemétől függnek. A befektetések felgyorsítását a már előzetesen kidolgozott, körültekintő üzletfejlesztési stratégiai felkészültségünkre alapozzuk. 

Elsőként, valószínüleg kis volumenű (3-500m²/hó) szériagyártásra rendezkedünk be, amit nagyrészt a környező nyugateurópai országok piacain fogunk értékesíteni. A kezdeti években az igényeket a hazai és a külföldi piacokon is csak korlátozott mértékben tudjuk kiszolgálni. Ezért is kiemelt jelentőségű az előrendelésekhez szükséges felmérések és adategyeztetések mielőbbi megkezdése.