• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Előrendelési opciók

Jelenleg sorozatgyártás beindítása előtti befektetési szakaszban vagyunk. Ennek megfelelően igyekszünk felhívni magunkra a leendő megrendelők, a higiéniai szakma és a befektetésekben érintett pénzügyi körök figyelmét.

Ezt alapvetően az alábbiak szerint tesszük:

 • Személyes tárgyalásokat kezdeményezve, különféle iparágakban meglátogatjuk a nagy létszámot foglalkoztató munkáltatókat és tisztaságvédelmi konzultációt folytatunk.
 • Honlapunkat hasznos adatokkal töltjük fel remélve, hogy a piaci érdeklődés, a média és a kapcsolati rendszerünk ereje együtt segít elegendő támpontot adni az érdeklődőknek.
 • Üzleti honlapot készítettünk, ahol befektetési lehetőségeken felül, további távlatokat nyitó üzleti ajánlatainkat is kidolgoztunk.

Tárgyalásokat kezdeményezünk és különféle hazai és nemzetközi befektetőkkel. Ezek a tárgyalások egyre nagyobb érdeklődést mutatnak.

Szeretnénk kiemelt figyelemmel kezelni az előzetes bérleti szándékot megfogalmazó leendő megrendelőinket. 

Az előrendelési opció egy lehetőség, mely előjoggal bérleti szándéknyilatkozat kitöltése formályában élhet a megrendelő. Célunk, hogy a JETMAT sugárszőnyeg iránt leendő felhasználóként érdeklődő cégek, helyzetbe hozzuk. Az érdeklődők ezúton jelezhetik felénk legegyszerűbben a szándékukat, hogy a technológiánk sorozatgyártásának megindítást követően az elsők között szolgálhassuk ki a cégük tisztaságvédelmi igényeit.

A figyelmünket elsősorban az így kiválasztott kiemelt ügyfelekre fókuszáljuk. Ez egyben azt is jelenti, hogy a következő években a kezdeti kis volumenű szériagyártás korlátai miatt, elsősorban ők élvezhetik az automatizált tisztaságvédelemre épülő FENNTARTHATÓ TISZTASÁG minden kényelmét. 

Üzleti tervünk akár nagy volumenű gyártókapacitás gyors kiépítését is lehetővé tenné, de a gyakorlatban a létesítések a befektetések ütemétől függnek. A befektetések felgyorsítását a már előzetesen kidolgozott, körültekintő üzletfejlesztési stratégiai felkészültségünkre alapozzuk. 

Elsőként, valószínüleg kis volumenű (3-500m²/hó) szériagyártásra rendezkedünk be, amit nagyrészt a környező nyugateurópai országok piacain fogunk értékesíteni. A kezdeti években az igényeket a hazai és a külföldi piacokon is csak korlátozott mértékben tudjuk kiszolgálni. Ezért is kiemelt jelentőségű az előrendelésekhez szükséges felmérések és adategyeztetések mielőbbi megkezdése.