• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Előnyök / Megtérülés

Fenntartható higiénikus tisztaság / Gondatlan felhasználás / Újrahasznosítás / Környezet-tudatosság / Szervezhetőség, az élőmunka kitettség csökkentése / Kiemelkedő hatékonyság / Kedvező szolgáltatási csomagok / Tartósság, az igénybevételekkel szembeni fokozott ellenállóképesség / Megbízható működés / Kiszámíthatóság és Tervezhetőség / Állandó rendelkezésreállás / Alacsony fajlagos költségek / tökéletes illeszkedés a környező mozgási folyamatokba, ... és még hosszan sorolhatnám. (ugrás a számokra

Azt állítjuk, hogy a nagy létszámot foglalkoztató cégek és a nagy átmenő forgalmat bonyolító nyilvános helyszínek (felhasználási területek) esetében, azonnali megtérüléssel számolhat a megrendelő. Mindezt csupán a jelenlegi a takarítási modell prevenció alapú átalakításával és a költségek részleges átirányításával, akár többletköltségek felvállalása nélkül is.

A Kelet-Európai takarítási bérezéseket figyelembe véve, egy fő takarító átszervezésével felszabaduló költségkeret, (felszereltség és igénybevételi jellemzők függvényében) fedezi úgy 15-20 négyzetméter JETMAT® teljes bérleti díját. Ugyanez Nyugat-Európában akár a duplája is lehet.

Mielőtt mindezeket részletesen kifejteném, a pontosság kedvéért gyorsan elemezzük a helyzetet.

Hogyan is lehetne megérteni az előnyöket és a megtérülést mindaddig, amíg nem tisztázzuk a jelen helyzet hátrányait és az okozott veszteségeket. Tehát, mielőtt a 

tisztaságvédelem előnyeit összegezném, fontosnak tartom röviden felsorolni a prevenciót nélkülöző takarítási modell oktalan pazarlását.

 • Átmeneti tisztaság;... A takarítás csak időleges tisztaság elérésére képes. A

   tisztaság illúziójával tereli el a figyelmet a rendszer hiányosságairól. A takarítás önmagában csupán igazolás a tisztaság múlandóságára. Hiszen ezért takarítunk, mert hatékony prevenció híján fokozatosan elemészt a kosz.
 • Takarítási kényszerek;... A takarítás csupán a beszennyeződés tüneteit kezelgeti. A takarítás nem ad védelmet a problémákra. Nincs eszköze a tisztaság megőrzésére. Rendszeresen elkoszolódó környezet,... csak ezt nyeri a megrendelő, ha a takarításra épít.
 • Áttételes beszennyeződések;... Két takarítás között a kivárás idejében mindvégig a beszennyeződés az úr. Eközben bármerre gyalogolnak mindenütt széthordják a koszt, és a kórokozókat. Állandó rendszerességgel direkt és indirekt beszennyeződéseket okoznak, ezzel ismételten újratermelik a takarítási kényszereket.
 • Padlóburkolatok élettartam csökkenése;... Hatékony prevenció nélkül a beszennyeződések a padló pólusaiba préselődnek, amiket a takarítás alkalmával fizikai és kémiai irritációval tetéznek. Mindezt naponta többször éveken át. 
 • Csúszás és balesetveszély;... A szennyeződések akadálytalan szétterjedése csúszós padlót eredményez. Emiatt könnyen szenvedhetünk kisebb-nagyobb baleseteket, ami ha a véletlennek hála szerencsére elmarad, akkor is mindenképpen fokozott kockázatot jelent.

A helyes gondolkodás értékes felismerésekre sarkal, ez igényességet teremt, ami végül mindig kifizetődik.

Értékeinket többségében igyekszünk megőrizni. Vajon a tisztaság is ilyen érték? Időt, energiát és erőforrásokat áldozunk az elérésére,... az értékét mégis az időbeni állandósága, vagyis a fenntarthatóság minősíti igazán Ha takarítani kell, akkor az érték már elveszett.

A tisztaságot elérni semmi, megtartani minden! Takarítás helyett a prevencióra építse a stratégiáját, így a takarítási kényszerekből szabadulva, végre tartósan élvezheti a tisztaságot. Bízzon a hatékony megelőzésben és felejtse el amit eddig a takarításról tudott. Adjon teret a tisztaságvédelemnek, és gyorsan megtapasztalja, hogy cseppet sem fognak hiányozni a takarítás vesződségei.


A fenntartható tisztaság felszabadító érzés. Nyerjen időt, és szabadítsa fel az erőforrásait. Gondosabban válassza meg a módszereit és cselekedjen 

körültekintően. A gondtalanság érzése jár Önnek. A tartós tisztaság értékesebb! 

Ha a fenti mérlegelési szempontokat megismerte, már egyszerűbb lesz felismerni és megérteni a prevencióban rejlő lehetőségeket. Ezek fényében gyorsan felismerik a megtérülés mibenlétét. Ha konkrét számokra és megtérülés elemzésre is kíváncsiak, kérem, töltsék ki az igényfelmérőnket és jelezzék a megtérülés elemzési igényüket.