• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


Bemutatás

A JETMAT® egy reflexív működésű fejlett mechatronikai rendszer. A megelőző beavatkozásra összpontosító, automatikus működésű kontaktfelület tisztító berendezés.

Rendkívül érzékeny többfunkciós műveleti felülettel rendelkezik, így egyedülálló gyorsasággal megfékezi a szennyeződések padló szintű átvitelét.

A JETMAT® biztosítja a nagy energiájú koncentrált tisztítóhatást azonnali érvényesülését, bármely vele érintkező, rajta áthaladó szennyeződés átvivő járófelületen (cipőtalpakon és gumiabroncs futófelületeken).

A JETMAT® felszínére lépő cipőtalpak és a rajta átgördülő gumiabroncs fotófelületek teljes értékű, mélyreható megtisztítás alá esnek.

Mit is jelent a mélyreható tisztítás?

Mitől lesz teljes értékű a JETMAT® valós idejű járófelület tisztítása? 

Technológiánk nem csupán a vele közvetlenül érintkező felületek, hanem azok mélyebb barázdáiból és hornyaiból is eltávolítja az ott megtapadó szennyeződéseket.

A JETMAT® mélyreható tisztítóképessége a villámgyors (0,01 másodperc) reakcióidővel együtt, kivételesen hatékony valós idejű megelőző erejű tisztítóhatás kifejtését eredményezi.

A megelőző tisztítás azonos módon megtörténik bárhol a JETMAT® multifunkciós műveleti felszínén.

A technológiánk felhasználóinak egyáltalán nem kell figyelniük arra hová is lépnek, csupán át kell haladniuk a JETMAT® -en, mint ahogy azt egy egyszerű szőnyeg eseténben tennék.

A megelőző tisztítás az egyszerű áthaladás során, az pillanatnyi érintkezési pontokban létesülő tisztítóimpulzus kibocsájtás hatására tökéletesen érvényesül, ezzel megvalósul a valós idejű tisztaságvédelem.

Ahelyett, hogy a felhasználó a beszennyeződéssel és annak negatív következményeivel szembesülne, minden gondját feledve szabadon közlekedhet, a tisztaság fenntartását és az áthaladás zavartalanságát a JETMAT® biztosítja.

A JETMAT® speciális felépítésű, kisméretű multifunkciós tisztítómodulok rendezett sokaságából épül fel, ennek köszönhetően is, maga a JETMAT® szőnyeg lényegében bármilyen méretű és formájú lehet, az ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően.

A JETMAT® működése nem igényel speciális ismereteket, a használatuk teljesen egyszerű, biztonságosan és megbízhatóan működik és könnyű elsajátítani a legjobb használatot elősegítő technológiai alapkövetelményeket. A működése környezetbarát, költséghatékonysága kivételesen kedvező.

A JETMAT® üzemeltetése, karbantartása és szervizelése a szolgáltatási csomagunk része, így ezekkel a feladatokkal ügyfeleinknek nem kell törődniük.

Technológiánkat kiváló minőségű alapanyagokból és magas színvonalú gyártástechnológiákkal készítjük így a JETMAT® élettartama eléri, de meg is haladhatja a 10 évet.

A JETMAT® működtetése alkalmazkodik a 21. század műszaki és környezetvédelmi követelményeihez és maradéktalanul eleget tesz a vevők elvárásainak.