• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Árképzési rendszer

A pontos bérleti díjakat, a bérleti szerződéssel kapcsolatos előzetes tárgyalások során tisztázott műszaki, valamint a csatolt szolgáltatásokkal kapcsolatos vállalási, és a megrendelő által elfogadott pénzügyi, és egyéb a szerződést befolyásoló feltételek ismeretében, minden esetben egyedileg állapítjuk meg.

Az árakat tehát az ügyfeleink pontos igényeinek és a bérleti szerződés meghatározó pénzügyi, jogi és eljárási szempontrendszerének figyelembevételével, minden esetben egyedi mérlegelést követően állapítjuk meg.

Bevezető bérleti díj kedvezményeinket korlátozott ideig tudjuk fenntartani!

Javasoljuk, hogy ezekről mindig személyesen érdeklődjenek, telefonon vagy e-mailben.

A JETMAT® TISZTASÁGVÉDELMI TECHNOLÓGIA ÁRKÉPZÉSE, TÖBB LÉPÉSBŐL ÁLLÓ ÖSSZETETT FOLYAMAT.

Elsőként, a ContACT (Contamination ContACT Control) rendszertervet készítjük el, vagyis az épület tervrajzán meghatározzuk az elsődleges szennyeződésterjedési áthatási pontokat. (áthatási pontnak nevezzük azokat a bejáratokat, átjárókat, közlekedő folyosókat, ahol a szennyeződésterjedést a legjobb hatásfokkal lehet megfékezni)

Ehhez, első lépésben megvizsgáljuk a tisztaságvédelemmel ellátni kívánt  létesítményben, vagy épületrészben a rendeltetésszerűen közlekedő gyalogos és gépjárműforgalom szennyeződés átvivő hatásainak alapjellemzőit.

Minden áthatási pont esetében begyűjtjük az elsődleges főparamétereket, a BÉRLETI AJÁNLATAINK rovatnak megfelelően (honlapunk jobb oldala).

 • TISZTASÁGVÉDELEM, a felhasználás jellege a tisztítóhatás irányultsága
 • MUNKAREND, az tisztaságvédelem rendelkezésre állási ideje 
 • IGÉNYBEVÉTEL, az áthaladó forgalom jellemzőinek pontos elemzése (a számítás menetének magyarázata a bérleti ajánlataink menüpontban található) 
 • TERHELÉS, a mechanikai igénybevétel elemzése

Természetesen, a konkrét árajánlat kidolgozásához ennél több információra van szükségünk, és további alapvető szempontokat is tisztázni kell. Ha meghatároztuk az áthatási pontokat és felrajzoltuk azokat az épület tervrajzára, akkor következő lépésként azt vizsgáljuk meg, hogy az egyes JETMAT® felületek vajon milyen messze vannak egymástól, a hálózatos összekötésük és a közegek hozzávezetésének kiépítése hogyan vezet a legjobb eredményre?

Ehhez minden áthatási pont esetében tudnunk kell,

 • Milyen tisztítási hatásfokot szeretnénk ott elérni?
 • Ha létezik a konkrét felhasználási helyre vonatkozó előírás, (rendelet, szabvány, stb.) akkor ennek ismeretében, milyen higiéniai besorolásnak, elvárásoknak kell eleget tenni?
 • Milyen áthaladási sebességet engedünk meg az egyes áthatási pontokban?
 • Indokolt-e, és ha igen akkor milyen adalékokat akarunk felhasználni, a tisztítóhatás fokozása érdekében?
Ha ezeket az adatokat már ismerjük, akkor a létesítmény meglévő épületgépészeti hálózatának (víz, szennyvíz, sűrített levegő, elektromos áram) az elemzése következik.
 • Elsőként el kell döntenünk, hogy az adott épületgépészeti ellátórendszerek hol és milyen mértékben terhelhetők? 
 • Ennek elemzése során figyelembe kell vennünk, hogy az egyes JETMAT® felületek külön-külön is beköthetőek, ugyanakkor az egységes ellátókör részeként központosítva (egy gépházból ellátva) is ráköthetőek az épületgépészeti hálózatra.
A JETMAT® felületeket tápláló gépházak és ellátórendszer létesítése kapcsán, a tisztaságvédelmi hálózattal összefüggésben megjelenő fajlagos költségek meghatározásakor tudnunk kell,
 • lehetséges-e központilag egy (vagy több kisebb) gépház(ak)ra kötött JETMAT® felületekben gondolkodnunk,
 • vagy külön-külön az egyes áthatási pontoknál kell az áramló közegek paraméterezésétről (nyomás, adalékanyag konzisztencia, stb.) gondoskodnunk?
Látható tehát, hogy a JETMAT® tisztaságvédelmi rendszer bevezetése során, a bérleti díj meghatározásának egyik vonzata a telepítési feltételrendszer kialakítása, ami egyszeri kiadás formájában (beruházásként) terheli a megrendelőt, ha ő maga akarja ezeket elvégezni. Amennyiben a megrendelő erre cégünket kérik fel, akkor kivitelezőként ennek költségeit beépítjük a JETMAT® bérleti díjába és így az összeget rendszeres havi költségek és megnövelt kaució formájában egyenlíthetik ki.  

Az árképzésre hatással vannak még az extrák és a kiemelt szolgáltatások, továbbá

AZ ALTERNATÍV TISZTÍTÁSI FORMÁK:  

 • vízsugár hajtású pulzáló forgó kefe 

JETMAT® HARDVER TÍPUSA:

A TISZTASÁGVÉDELEM IRÁNYÚLTSÁGA

Az áthaladókat hány irányban kell megtisztítani?

Kiválasztja, hány irányban terjed a szennyeződés az átmenő forgalom következtében, egy adott telepítési helyszínen.

Előfordulhat ugyanis, hogy pl. egyes átjárókban a beszennyeződés csak egy irányban jelent kockázatot, visszafelé nincs mit letisztítani, mert a tisztább felületről haladunk a szennyezettebb felé. 

Olyan igény is számos alkalommal felmerülhet, hogy két eltérő tisztasági besorolású helyiség padlófelületei között mindennemű szennyeződés átjutást blokkolni kívánunk. Tehát, se az egyikről a másikra, se a másikról az egyikre ne legyen szennyezőanyag áthordás. Ez elsősorban olyan esetekben fordul elő amikor két szomszédos helyiségben kölcsönösen más-más természetű beszennyeződés jut folyamatosan a padlóra, ezért ez abban a helyiségben elfogadott, de a szennyeződések kijutása és keresztező átszennyezése már nem megengedett.

A többirányú tisztítás, elsősorban épületen belüli kereszteződéseknél fordul elő, ahol bármely irányból érkezőket meg szeretnénk tisztítani, bármerre menjenek is tovább. Ezzel, a tisztaságvédelemmel ellátott területeken belül keletkező szennyeződések közvetett szétterjedését, és az áttételes kereszt-szennyeződést is hatékonyan meg tudunk fékezni.