• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

A tisztaság látszata

Számos tisztaságvédelmi próbálkozás van arra, hogy meghosszabbítsák az elért tisztaság élettartamát. Ezek a jelenlegi módszerek nem képesek megfelelően visszatartani, megfékezni a beszennyeződést, ezért nem élvezik a felhasználók bizalmát és érdemben nem tudtak kellő teret nyerni. Emiatt, évtizedek óta döntően a szükségszerű takarításra helyeződött a hangsúly. Mindez a prevencióba vetett bizalmat természetesen tovább gyengítette. 

A jelenleg széles körben elérhető szennyfogó rendszerek, számos hiányossággal rendelkeznek. Az alacsony hatékonyságuk és/vagy körülményes bonyolult és komplikált használatuk miatt alkalmatlanok, a preventív feladatok ellátására. Eközben számos esetben jelentősen le is lassítják az emberek, az áruk és járművek mozgását.

Ezek a prevenciók (megelőző tisztítási próbálkozások) még a hiányosságaik ellenére is sikeresen visszatartanak némi szennyeződést. A módszereik sajnos alacsony színvonaluak, ami gátat szab széleskörű elterjedésünknek. Emiatt a takarítással továbbra is fokozottan foglalkoznia kell a megrendelőnek. 

A kínálatban jelenleg elérhető preventív próbálkozások mellett (kicsit lasabban ugyan de) továbbra is biztosan bekövetkezik a beszennyeződés. Ezért, a takarítási kényszerek megmaradnak és továbbra is takarítani kell az ideiglenes, átmeneti tisztaság visszaállításához.

Ebben hozhat gyors változást a JETMAT®, mert mi bármely kompromisszumok nélkül, nagyságrendekkel csökkentjük a szennyeződésterjedés kockázatát. A JETMAT® bevezetését követően, a takarítási modell ésszerűsíthető és a takarítási kényszerek is jelentős mértékben fellazulnak.

 

Hasonló a helyzet a takarítási megoldásokkal is.

Általában sokféle ismert nagy hatékonyságú takarító megoldás létezik, de ezek mindegyike csupán rövid ideig biztosítja az elvárt tisztaságot. Ezek a megoldások lényegében nem tesznek mást mint állandóan a beszennyeződés nyomában járva, időlegesen megtisztítják az erősen beszennyeződött felületeket.

Mindezen okok miatt, a legtöbb szokásos tisztítási eljárás prevenció nélkül önmagában továbbra is haszontalan és költséges marad a felhasználók számára. Ezeket ráadásul a szennyeződés okozta problémák forrásának kiküszöbölése nélkül, túl gyakran alkalmazták.

Nem képesek féken tartani a beszennyeződési folyamatokat. Képességeiket csupán a tisztaság múló illúziójának időleges visszaállítására használják. Ez minden.

A szisztematikus újra szennyeződés oka és forrása egyszerűen felülmúlja, túléli a megszokott takarítási eljárásokat. Hatékony megelőző tisztítási megoldások nélkül, ezek a takarítási eljárások egyszerű felszínes látszatmegoldások és azok is maradnak mindaddig, amíg csupán a véletlenen múlik milyen gyorsan és milyen mértékben uralkodik el felettük a beszennyeződés, újra és újra.

Tisztaságivédelmi koncepció nélkül nem marad más, mint egy bizonyos megengedett mértékben elhatalmasodó beszennyeződés esetén, azonnal rendszeresen és fáradhatatlanul újra és újra megtisztítani a padlót a szétterjedt szennyeződésektől. Ez minden! Mindezt bármely említésre méltó stratégia nélkül, csupán a kosz nyomában botladozva. A legértékesebb megoldás az elért tisztaság hosszan tartó megőrzése lenne, persze a környező mozgási folyamatok zavarása nélkül, nem pedig az ideiglenes tisztaság elérése. 

A jelenlegi gyakorlatban ez pontosan annyit jelent, hogy két takarítás között továbbra is a rendszeresen és intenzíven újra bekoszolódó környezetben éljük életünk. A nevetséges leginkább az amikor feltakarítunk és diadalittasan nyugtázzuk, időlegesen (látszólag) milyen ügyesen elbántunk a szennyeződéssel.

A hatékony prevenció és a jól tervezett, vagyis a jelenleginél jóval egyszerűbb ua. magasabb célú takarítási formák ideális kombinációja lesz a legkedvezőbb megoldás, különösen hosszú távon. A fenntartható tisztaság csak ott értelmezhető, ahol pl. a JETMAT® által biztosított hatékony tisztaságvédelem alkalmazása folyamatos védelmet nyújt minden beszennyeződés ellen, függetlenül attól, hogy milyen mértékű átmenő forgalom van.

A JETMAT® prevenciós képességein alapuló átfogó tisztítási megoldások sokkal hatékonyabbak és befektetés arányos megtérülésük is kedvezőbb, mint a gyakran ismételt prevenció nélküli takarítási eljárások bármelyike. A lényeg rendkívül egyszerű, a megrendelők valójában nem a takarítást szeretnék megrendelni, sokkal inkább a hosszan fenntartható tisztaságért fizetnének. Tőlünk ez meg is kapják.