• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


A tisztaság látszata

A jelenleg szélesebb körben elérhető tisztaságvédelmi technológiák, vagy az alacsony hatékonyságuk miatt válnak alkalmatlanná, vagy a körülményes bonyolult és komplikált használatuk miatt, ami közvetve jelentősen lelassítja az emberek, az áruk és járművek mozgását.

Bár a megelőző tisztítási próbálkozások már sikeresen visszatartanak valamennyi szennyezõdést, a módszereik hatékonysága sajnos alacsony szinvonalú, így lényegében elégtelenné válnak mielőtt széles körben elterjedhetnének.

A beszennyeződés a jelenleg elérhető preventív próbálkozások mellett (kicsit lasabban ugyan de) biztosan végbemegy, ezért amíg nincs a piacokon egy ideális megoldás addig a takarítás továbbra is szükséges marad az ideiglenes tisztaság visszaállításához.

Összességében tehát, számos tisztaságvédelmi kísérlet és próbálkozás van arra, hogy valahogy meghosszabbítsák az elért tisztaság élettartamát, de a jelenlegi módszerek nem képesek megfelelően visszatartani, megfékezni a szennyeződést, ezért nem élvezik a felhasználók bizalmát és érdemben nem tudtak kellő teret nyerni.

 Emiatt, évtizedek óta döntően a szükségszerű takarításra helyeződött a hangsúly, ami a prevencióba vetett bizalmat természetesen tovább gyengítette.

Hasonló a helyzet a takarítási megoldásokkal is.

Általában sokféle ismert nagy hatékonyságú takarító megoldás létezik, de ezek mindegyike csupán rövid ideig biztosítja az elvárt tisztaságot.

Ezek a megoldások lényegében nem tesznek mást mint állandóan a beszennyeződés nyomában járva, időlegesen megtisztítják az erősen beszennyeződött felületeket.

Mindezen okok miatt, a legtöbb szokásos tisztítási eljárás prevenció nélkül önmagában továbbra is haszontalan és költséges a felhasználók számára, hiszen ezeket a szennyeződés okozta problémák forrásának kiküszöbölése nélkül, és túl gyakran alkalmazták.

Nem képesek fékentartani a beszennyeződés újratermelődését, ezért képességeiket csupán a tisztaság múló illúziójának időleges visszaállítására használják. Ez minden.

A szisztematikus újraszennyeződés oka és forrása egyszerűen felülmúlja, túléli a megszokott takarítási eljárásokat.

Hatékony megelőző tisztítási megoldások nélkül, ezek a takarítási eljárások egyszerű felszínes látszatmegoldások és azok is maradnak mindaddig, amíg csupán a véletlenen múlik milyen gyorsan és milyen mértékben uralkodik el felettük a beszennyeződés, újra és újra.

Tisztasági védelmi koncepció nélkül nem marad más, mint egy bizonyos megengedett mértékben elhatalmasodó beszennyeződés esetén, azonnal rendszeresen és fáradhatatlanul újra és újra megtisztítani a padlót a szétterjedt szennyeződésektől. Ez minden!

Mindezt bármely említésre méltó stratégia nélkül, csupán a kosz nyomában botladozva.

A legértékesebb megoldás az elért tisztaság hosszan tartó megőrzése lenne, persze a környező mozgási folyamatok zavarása nélkül, nem pedig az ideiglenes tisztaság elérése. 

A jelenlegi gyakorlatban ez pontosan annyit jelent, hogy két takarítás között továbbra is a rendszeresen és intenzíven újra bekoszolódó környezetben éljük életünk. 

A nevetséges leginkább az amikor feltakarítunk és diadalittasan nyugtázzuk, látszólag milyen ügyesen elbántunk a szennyeződéssel.

A hatékony prevenció és a jól tervezett, vagyis a jelenleginél jóval egyszerűbb ua. magasabb célú takarítási formák ideális kombinációja lesz a legkedvezőbb megoldás, különösen hosszú távon.

A mindannyiunk által értelmezett tisztaság csak ott jelenik meg, ahol pl. a JETMAT® által biztosított hatékony tisztaságvédelem alkalmazása folyamatos védelmet nyújt a padlón minden beszennyeződés ellen függetlenül attól, hogy milyen mértékű átmenő forgalom van.

A JETMAT® prevenciós képességein alapuló átfogó tisztítási megoldások sokkal hatékonyabbak és befektetés arányos megtérülésük is kedvezőbb, mint a gyakran ismételt prevenció nélküli takarítási eljárások bármelyike.

A lényeg rendkívűl egyszerű, a megrendelők valójában nem a takarítást szeretnék megrendelni, sokkal inkább a hosszan fenntartható tisztaságért fizetnének.