• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


A probléma lényege

Az emberre jellemző helyváltoztatással kapcsolatos mozgási folyamatok a talaj érintése által, azon támaszkodva jönnek létre. Eközben, (hatékony védekezés nélkül) a burkolatokon lévő szennyeződések kivétel nélkül könnyen és gyorsan, (akarjuk vagy sem, de általunk végzett mozgás során) szüntelen szétterjednek.

Így, bármely cipőtalp és hasonló okokból a talajjal érintkező gépjármű gumiabroncsok is egyúttal aktív szennyeződés-transzfer felületnek tekintendő.

Minden egyes lépés vagy a gépjárművek esetén kerekeik gördülése során, az érintkező felületek felveszik a környező burkolatok szennyeződéseit, és azokat hosszasan magukban tartva, amerre haladunk mindenütt széthordva beszennyezik a burkolatokat. 

A felhasználás helyére jellemző mozgási folyamatok akadályozása vagy részleges korlátozása nélkül, a jelenleg széleskörűen elterjedt takarítási módszerekkel, sem a közvetlen, sem a közvetett beszennyeződést nem tudjuk kellő hatásfokkal meggátolni.

A nagy átmenő forgalmú közületi helyszíneken ez a probléma fokozottan jelentkezik, mert a mozgási folyamatok korlátozása itt a legtöbbször egyáltalán nem preferált. 

A legtöbb ipari és szolgáltatói szektorban a termelési és ügyviteli tevékenységekkel járó mozgási folyamatok lassítása rontja a gazdasági mutatókat.

Az előforduló szennyeződések sokfélesége és a változékony környezeti hatások (pl. a csapadék) behordása elleni védekezés szükségszerűsége is tovább bonyolítja a beszennyeződés elleni védekezési feladatainkat.

Kiemelt higiéniás környezetben (pl. élelmiszeripar) - az előírások szigora és a technológiai kötöttségek miatt még nehezebb megfelelni az fenntartható tisztaság változó elvárásainak.

Nagy kihívást jelent, ha a praktikus és hatékony megelőző tisztítási képességek elérése mellett, még a jellemző mozgási folyamatok dinamikáját is meg akarjuk őrizni.

Fokozottan védett, egyedi besorolású helyszíneken (pl. egészségügyi intézmények) a vonatkozó törvények és rendeletek pontosan meghatározzák a folyamatosan fenntartandó tisztaság és a fertőtlenítés szabályrendszerét.

A fertőtlenítés, a mikrobiológiai csírátlanítás és egyéb kórokozók elleni védekezés a legtöbbször megköveteli a fokozott hatásfokú tisztítás és a többféle oldó és fertőtlenítőszer változó összetételének rendszeres alkalmazását.