• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

A probléma forrása

A szennyeződés a padlón hever ... ezért a gyaloglás közben, mindannyian okozói vagyunk a gyors szétterjedésének. 

A cipőtalpak sajátos beszennyező jellege állandóan velünk van. Velünk sétál hozzánk tartozik. Egy cipőben járunk, csak mi a tisztábbik oldalon!

A szennyeződések nem kivételeznek senkivel, makacsul ragaszkodnak minden cipőtalphoz.

Nem tesznek különbséget az arra járók között, ha a szennyeződés megjelenik, senki nem marad érintetlen.

A szennyeződések a szemünk elől látszólag elzárva, a talpunkon megtapadva bárhová bejutnak. Prevenció nélkül szabad átjárásuk van, ezért a takarítással elérhető tisztaság csupán rövid életű átmeneti megoldást jelent. 

Mindennapi gyaloglás során a szennyeződések szétterjedése folyamatos veszélyforrásként a nyomunkban jár, együtt mozog velünk, sosem fárad el. Természetesen mindez a gépjárműveinkre is vonatkozik, a szennyeződés ez esetben is velünk utazik, a gumiabroncsok futófelületén annak barázdáiban megtapadva.

Minden alkalommal, amikor a talpaink (vagy a gépjárműveink kerekei) a közlekedés közben érinti a padlót, a szennyeződés terjedés azonnal kezdetét veszi. Mindenütt megjelenik a piszok és gyorsan terjed. 

Ez nagyon egyszerű, ... ha a szennyeződések terjedését nem fékezzük meg, akkor a tisztaság fokozatosan a háttérbe szorul és gyorsan elszennyeződik a környezet, ebben biztosak lehetnek.

Minden padlóburkolatnak (kerámia, parketta, szőnyeg) csökken az élettartama, amikor pólusaik eltelítődnek a szennyeződésekkel, és azok rendszeres feltisztítására használt különféle tisztítószerek mindenféle keverékével. 

A mindennapok takarítási gyakorlatból ma még hiányoznak a hatékony preventív megoldások, a megelőző erejű tisztítás technológiák.

A felhasználóknak két takarítás között gyorsan elkoszolódó egyre szennyesebb és igénytelenebb környezettel kell szembesülniük.

Ez a rendszeres újra szennyeződés az elsődleges kiváltó oka annak, hogy végül a legalaposabb takarítással elért tisztaság is csupán időleges eredményt ad. Ezt a tényt hiába szépítgetik, ez a lényegen mit sem változtat.  

A jelenleg elérhető prevenciók (pl. szennyfogó szőnyegek) magas hatásfokúak, de azokat a javasolt karbantartás (napi takarítás) nélkül legtöbbször hanyag gondatlansággal használják. Emiatt a beszennyeződés továbbra is zavartalanul terjed. 

A takarításra így folyamatosan áldozni kell, ha csak átmenetileg is, de tiszta környezetet akarunk. Ezzel bezárúlt a kör. Ma csupán az átmeneti tisztaság illúziójában élünk, és vég nélkül ismételt takarításra kárhoztat a prevenciót figyelmen kívül hagyó helytelen gondolkodás.

A megelőzésre tehát nagy szükség lenne, de az ismert beszennyeződés-gátló módszerek alacsony hatékonyságuak. Azokat alúltervezik és nem foglalkoznak a regenerálásukkal. A hanyag felhasználás hátráltatja a hatékonyságukat. Ezért a jelenben elérhető prevenciók sem kapnak elegendő figyelmet.

A magas minőségben fenntartható tisztaság akkor válik gyakorlattá, amikor hatékony tisztaságvédelmi technológiák megbízható tartós védelmet nyújtanak. Csak így kerekedhetünk felü a padlószinten terjedő beszennyeződéseken és azok közvetett komplikációin, bármilyen jellegű átmenő forgalommal álljunk is szemben. A JETMAT® tisztaságvédelemi képességei pontosan erre a célra lettek kifejlesztve. 

Kérje ajánlatunkat. Ismerje meg a tisztaság új oldalát.

 

Megosztás

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Innovátor / Automatizálás-fejlesztő mérnök / Alapító / Tulajdonos / Feltaláló / Felelős vezető 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330  info@jetmat.com / richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary 

Törökbálint, Hosszúrét u. 1 

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E