• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


A probléma forrása

A szennyeződés a padlón hever ... és helyváltoztatás közben, mindannyian okozói vagyunk szétterjedésénk. 

Ez a beszennyező potenciál állandóan velünk van, velünk sétál, hozzánk tartozik.

Egy cipőben járunk csak a másik oldalon!

A szennyeződések nem kivételeznek senkivel, makacsúl ragaszkodnak minden cipőtalphoz. Nem tesznek különbséget az arra járók között, ha a szennyeződés megjelenik senki nem maradhat érintetlen.

A szennyeződések a szemünk elől látszólag elzárva, a talpunkon megtapadva bárhová bejutnak, általunk szabad átjárásuk van, így bármely rendhagyó takarítás során elért tisztaság csupán átmeneti megoldást jelent.

Hétköznapi helyváltoztatásaink során a szennyeződések szétterjedése állandó veszélyforrásként folyton a nyomunkban van, együtt mozog velünk, sosem fárad el.

Természetesen mindez a gépjárműveinkre is vonatkozik, a szennyeződés it is velünk utazik, a gumiabroncsok futófelületén a barázdákban megtapadva.

Minden alkalommal, amikor a talpak vagy a futófelületek a mozgás során megérintették a talajt, a szennyeződés terjedés kezdetét veszi és gyorsan sokszorozódik, mindenütt jön-megy akadálytalanúl szabadon terjed.

Ez nagyon egyszerű, ... ha a szennyeződések terjedését nem fékezzük meg, akkor a tisztaság fokozatosan a háttérbe szorul és akadálytalanúl, gyorsan elszennyeződik a környezet.

Minden padlóburkolatnak (kerámia, fa, parketta, szőnyeg stb.) csökken az élettartama, amikor pólusaik eltelítődnek a szennyeződések és azok rendszeres feltisztítására használt tisztítószerek ciklikus keverékével. 

Ha a gyakolatban hiányoznak a hatékony preventív tisztítástechnológiák, akkor ez a legtöbb esetben egyszerűen azt jelenti, hogy a felhasználónak egyre szennyesebb és igénytelenebb környezettel kell szembesülnie.

Ez a rendszeres újra szennyeződés az elsődleges oka annak, hogy a legalaposabb takarítással elért tisztaság is csupán időleges eredményt ad. 

A megelőzésre nagy szükség lenne, de a szokásos beszennyeződés-gátló módszerek alacsony hatékonysága miatt, eddig a prevenció nem kapott elegendő figyelmet.

Így, mivel jelenlegi prevenciók (egyszerű szennyfogó szőnyegek) alacsonyabb hatásfokúak és mivel a legtöbbször karbantartás (napi takarítás) nélkül teljes gondatlansággal használják a beszennyeződés döntően továbbra is zavartalanúl terjed. Ezért, a takarításra folyamatosan áldozni kell, ha legalább átmenetileg is de tiszta környezetet akarunk.

A magas fokon fenntartható tisztaság valójában akkor válhat gyakorlattá, amikor egy hatékony tisztaságvédelmi technológia (prevenció) képes lesz megbízható és tartós védelmet nyújtani a padlószinten terjedő minden beszennyeződések ellen, bármilyen jellegű átmenő forgalommal álljunk is szemben.

A JETMAT® tisztaságvédelem pontosan erre a célra lett kifejlesztve. 

Kérje ajánlatunkat. Ismerje meg a tisztaság új oldalát.