• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

A probléma forrása

A szennyeződés a padlón hever ... és helyváltoztatás közben, mindannyian okozói vagyunk szétterjedésének. Ez a beszennyező potenciál állandóan velünk van, velünk sétál, hozzánk tartozik. Egy cipőben járunk, csak a másik oldalon!

A szennyeződések nem kivételeznek senkivel, makacsul ragaszkodnak minden cipőtalphoz. Nem tesznek különbséget az arra járók között, ha a szennyeződés megjelenik, senki nem maradhat érintetlen.

A szennyeződések a szemünk elől látszólag elzárva, a talpunkon megtapadva bárhová bejutnak. Általunk szabad átjárásuk van, így bármely rendhagyó takarítás során elért tisztaság csupán átmeneti megoldást jelent. 

Hétköznapi helyváltoztatásaink során a szennyeződések szétterjedése állandó veszélyforrásként folyton a nyomunkban van, együtt mozog velünk, sosem fárad el. Természetesen mindez a gépjárműveinkre is vonatkozik, a szennyeződés it is velünk utazik, a gumiabroncsok futófelületén a barázdákban megtapadva.

Minden alkalommal, amikor a talpaink vagy a gépjárművek kerekeinek futófelületek a közlekedés közben érinti a talajt, a szennyeződés terjedés kezdetét veszi és gyorsan sokszorozódik, mindenütt jön-megy akadálytalanul szabadon terjed. Ez nagyon egyszerű, ... ha a szennyeződések terjedését nem fékezzük meg, akkor a tisztaság fokozatosan a háttérbe szorul és akadálytalanul, gyorsan elszennyeződik a környezet.

Minden padlóburkolatnak (kerámia, fa, parketta, szőnyeg stb.) csökken az élettartama, amikor pólusaik eltelítődnek a szennyeződések és azok rendszeres feltisztítására használt tisztítószerek ciklikus keverékével. Ha a gyakorlatban hiányoznak a hatékony preventív tisztítástechnológiák, akkor ez a legtöbb esetben egyszerűen azt jelenti, hogy a felhasználónak egyre szennyesebb és igénytelenebb környezettel kell szembesülnie.

Ez a rendszeres újra szennyeződés az elsődleges kiváltó oka annak, hogy végül a legalaposabb takarítással elért tisztaság is csupán időleges eredményt adhat. Ezt a tényt hiába szépítik a takarítók, mindez a lényegen mit sem változtat.  Mivel jelenlegi prevenciók (egyszerű szennyfogó szőnyegek) alacsonyabb hatásfokúak és mivel a legtöbbször karbantartás (napi takarítás) nélkül teljes gondatlansággal használják a beszennyeződés döntően továbbra is zavartalanul terjed. Ezért, a takarításra folyamatosan áldozni kell, ha legalább átmenetileg is de tiszta környezetet akarunk. A megelőzésre tehát nagy szükség lenne, de az ismert beszennyeződés-gátló módszerek alacsony hatékonysága miatt, eddig a prevenció nem kapott elegendő figyelmet.

A magas fokon fenntartható tisztaság csak akkor válik gyakorlattá, amikor egy hatékony tisztaságvédelmi technológia (prevenció) képes lesz megbízható és tartós védelmet nyújtani a padlószinten terjedő minden beszennyeződések ellen, bármilyen jellegű átmenő forgalommal álljunk is szemben. A JETMAT® tisztaságvédelem pontosan erre a célra lett kifejlesztve. 

Kérje ajánlatunkat. Ismerje meg a tisztaság új oldalát.