• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


- Specifikáció

Rendszer telepítés

Figyelembe véve a tisztaságvédelmi rendszer műszaki sajátosságait, melyek az igénybevételi jellemzők szerint bizonyos mértékben eltérőek lesznek, a JETMAT® technológia vastagsága várhatóan 7-10 cm közé esik. 

A JETMAT® minden esetben a megrendelők egyedi igényei szerinti műszaki tartalommal és felszereltséggel készül. Bármilyen méretben rendelhető, bár az áthatási pontok (telepítési helyszínek) forgalmi adatainak ismeretében mindig ajánlani tudunk optimális formai jegyeket.

A telepítés során a JETMAT® egységfelületeket beszereljük az előzetesen előkészített fogadó tálcákba, amelyet korábban a megrendelt JETMAT® méretének megfelelően kerültek kialakításra. Bővebben... 

 

Beüzemelés

A telepítés befejezését követően, miután minden szükséges működési feltételt biztosítottunk, megkezdődik az áramlási rendszer beüzemelése.

A telepítés végével minden szükséges technológiai csatlakozást biztosítottunk, de a JETMAT® még száraz ezért a közegek feltöltése előtt  elvégezzük a túlnyomásos tömítettségi próbát. 

A száraz állapot nagyon fontos a biztonságos telepítés első lépései miatt, de a JETMAT® üzemeltetéséhez szükségünk lesz a belső áramlási körök feltöltésére, ezért miután létrehoztuk a szükséges csatlakozásokat és a nyomáspróba is sikeres volt, a központi automatika rendszer megkezdi a JETMAT® és a puffertartályok feltöltését, majd végül nyomás alá helyezi a teljes rendszert. Bővebben...

 

Karbantartás

A JETMAT® a meghibásodások lehetőségek meglehetősen alacsonyak, mindez köszönhető

 • a fejlett öndiagnosztikai rendszernek
 • a többszintű öntisztító képességeknek
 • az automatizált folyamatirányításnak
 • a speciális kialakított konstrukciós jellemzőknek
 • és az online IT rendszerfelügyeletnek.
Mielőtt a JETMAT® tisztaságvédelmi teljesítményét bármi nemvárt hatás érdemben csökkenthetné, a működési főparaméterek kézbentartásának (ellenőrzött feltételek melletti beavatkozási képesség) köszönhetően minden esetben képesek vagyunk az interneten keresztűl távolról is beavatkozni és a JETMAT® tisztaságvédelmi rendszer tökéletesen állandó biztonságban üzemeltetni. Bővebben...

Szervíz

A JETMAT kiviteli terveinek elkészítésénél különös fgyelmet fordítottunk arra, hogy amennyiben egyes tisztítómodulok működése már nem tökéletes, ezek könnyen és gyorsan cserélhetők legyenek.

A JETMAT® tisztítórendszer szervizelési módba való átkapcsolása után ez a beavatkozás könnyen elvégezhető, a hibás működésű modulok cserélése után, a Startup protokoll szerint a rendszer automatikusan ismét készenléti állapotba helyezi, újraidítja a tisztítófelületet.

Az egyszerű hozzáférés természetesen a szervízciklusok idejét is nagyban lecsökkentik, így a szolgáltatás zavartalansága egy két perctől eltekintve folyamatosan rendelkezésre áll. A kihasználtsági fok akár 100% is lehet. Bővebben...