• Tökéletes megbízhatóság

  Tökéletes megbízhatóság

  A JETMAT® mindig az érintkezéssel egyidejű, biztonságos tisztító-impulzus kibocsájtást végez.

 • Féktelen tisztaság

  Féktelen tisztaság

  Teljes körű fertőtlenítés. Baktericid, Virucid, Fungicid, Algicid hatás

 • Kivételes pontosság

  Kivételes pontosság

  Integrált nagynyomású tisztító modulok ezrei, rendkívüli érzékenységet garantálnak.

 • Páratlan ellenállóképesség

  Páratlan ellenállóképesség

  Szélsőségesen összetett igénybevétel esetén is biztonságos és zavartalan a működés.

 • Kiegyensúlyozott működés

  Kiegyensúlyozott működés

  Öngerjesztő tisztításvédelem, tökéletes összhangban együtt mozog a felhasználóval.

 • Szédítő gyorsaság

  Szédítő gyorsaság

  A JETMAT® villámgyors reakcióidővel (0,01 sec), tökéletesre hangolt reflexekkel működik.

JETMAT® Valós idejű automatikus tisztaságvédelem

Szavazás

A tisztaságvédelem sokkal több figyelmet érdemelne?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

MAGONY RICHÁRD

Automatizálás-fejlesztő mérnök

Tulajdonos / Felelős vezető / Feltaláló 

A JETMAT® technológiát védő EU / US / BR / MX / IL / RU / UA / IN / CH / JP / KR / MY / PH / ID / AU / NZ nemzetközi szabadalmi jogok többségi tulajdonosa.

+36 30 374 3330     richard.magony@jetmat.com

JETMAT® Hungary             Cím: Törökbálint, Hosszúrét u. 1

+36 23 952 614  /  info@jetmat.com

GPS: 47°26'44.2"N 18°52'53.1"E


- JETMAT® technológia

BEMUTATAS

A JETMAT® egy reflexív működésű fejlett mechatronikai rendszer. A megelőző beavatkozásra összpontosító, automatikus működésű kontaktfelület tisztító berendezés.

Rendkívül érzékeny többfunkciós műveleti felülettel rendelkezik, így egyedülálló gyorsasággal megfékezi a szennyeződések padló szintű átvitelét.

A JETMAT® biztosítja a nagy energiájú koncentrált tisztítóhatást azonnali érvényesülését, bármely vele érintkező, rajta áthaladó szennyeződés átvivő járófelületen (cipőtalpakon és gumiabroncs futófelületeken).

A JETMAT® felszínére lépő cipőtalpak és a rajta átgördülő gumiabroncs fotófelületek teljes értékű, mélyreható megtisztítás alá esnek.

Mit is jelent a mélyreható tisztítás?

Mitől lesz teljes értékű a JETMAT® valós idejű járófelület tisztítása? 

Bővebben...


MŰKÖDÉS ELEMZÉS

A JETMAT® a reflexív működése, nagy energiájú koncentrált tisztítóimpulzus kibocsájtással a valós idejű tisztaságvédelem minden működési előfeltételét biztosítja.

A tisztaságvédelem speciális sajátosságait is figyelembe véve (nedvesség, különféle típusú gyakran agresszív szennyeződések, korrozív hatások, változékony környezeti jellemzők, szélsőséges terhelések, dinamikus igénybevétel, jelentős koptató hatás, stb.), a működés zavartalanságát biztosítani és a bonyolult alkalmazástechnikai elvárásoknak is egyidejűleg eleget tenni csupán a JETMAT® egyedülálló funkcionálisan telített, fejlett mechatronikai rendszere képes.

Tisztaságvédelmi technológiánk összetett működési rendszere, a funkcionális elvárások maradéktalan érvényesülését biztosító, valós idejű zavarvédett logikai jelfeldolgozáson alapul.

A JETMAT® tisztaságvédelem öngerjesztő impulzusai tökéletes együtt mozognak a felhasználóval.

A JETMAT® a felhasználók helyváltoztatásával teljes összhangban, időben és térben tökéletesen leköveti a vele érintkező, mozgásban lévő szennyeződés átvivő járófelületeknek a JETMAT® tisztítófelszínén elfoglalt pillanatnyi helyzetét.

Bővebben...

 

PROGRAMOZÁS

A JETMAT® interaktív programozható felhasználói felülettel rendelkezik, amely egyszerű hozzáférést biztosít a rendszerhez minden jogosult felhasználó számára. Mindezt egyedi fejlesztésű applikációval is támogatjuk.

A működési fő paraméterek egyszerűen konfigurálhatóak, és a felhasználó bizonyos keretek között bármikor szabadon meg is változtathatja azokat.

A tisztítófolyadék áramlási jellemzői (elsősorban a nyomásszintek), a tisztítóhatást befolyásoló tényezők (hőmérséklet, pH-szint, adalékanyag / mosószer, oldószer, fertőtlenítőszer/ tartalom, illatanyag-összetevők, stb.), és az öntisztítási ciklusok periodikussága mind beprogramozható bemeneti adatok.

Higiéniai szakhatóságokkal és minősítő szervezetekkel folyamatosan kapcsolatban állunk, a legújabb szabványi előírások nyomon követese és a különféle tisztítás technológiákkal kapcsolatos módszertani ismereteink frissen tartása érdekében.

Bővebben...

 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A JETMAT® egyedülálló képességeinek és kiváló alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően, a legtöbb környezetben a járófelületekhez köthető tisztaságvédelmi elvárások maradéktalanul érvényesülnek.

A fenntartható tisztaság kétségtelenül minden eddiginél magasabb szintre emelkedik.

A JETMAT® bármely minősített tisztasági előírás, de akár bizonyos kiemelt járványügyi fertőtlenítésekhez köthető, magas szintű higiéniai elvárások esetén is kiválóan alkalmazható a fenntartható tisztaság fokozására.  

A JETMAT® kiváló öndiagnosztikai képességei nemcsak helyes működés ellenőrzését szolgálják, de az elsődleges fő paraméterek visszacsatolásán át hatással vannak a felhasználási jellemzők optimalizálására, ami közvetve a kedvezőbb energiahasznosulás és környezettudatosság fokozását szolgálja.

A JETMAT® diagnosztikai képességei igény esetén a járófelületekről kivont szennyezések fizikai és kémiai jellemzőinek elemzésére is kiterjedhetnek. Értelem szerűen, a JETMAT® ezzel lehetőséget kínál bizonyos biológiai veszélyfaktorok észlelésére, kórokozók kimutatására is.

Bővebben...